Camere feminine. Aranjamente armonioase pentru incaperea destinata oricarei fetite sau domnisoare
Ce mai poti pune in camera unei fete in afara de un pat, un dulap pentru haine si un birou? Unii par sa fie multumiti cu aceasta „dotare”, dar adesea cele trei piese de mobilier nu pot rezolva complexitatea necesitatilor feminine... Daca aceasta camera tinde sa devina un amalagam de cutii si cutiute, de dulapioare si umerase, de accesori dintre cele mai diverse e semn clar ca e nevoie de ceva mai multa imaginatie si deschidere in fata necesitatilor feminine, indiferent de varsta posesoarei camerei.
Ca sa nu mai vorbim de cat de complicat pare sa gasesti un echilibru intre toate piesele si accesoriile, astfel incat senzatia de armonie sa se imbine cu un aer usor sofisticat. Credeti ca sunt prea multe sarcini care trebuie sa fie indeplinite intr-un spatiu nu prea mare? Asa e, dar imaginile dovedesc ca se poate. Totul este sa „simtiti” mediul. Fara alte sfaturi, pentru ca ilustratiile spun mai mult decat niste simple cuvinte in acest caz.
Cateva amenajari complete, practice, dar si cu nota de cochetarie aferenta (wallpapers via www.homedesigninspirations.com)
După uniformizare, stratul de finish este nivelat cu un cilindru compactor sau cu o placă compactoare, după care suprafața este pregătită pentru montajul pavelelor.
3. Montajul pavelelor
a. Așezarea pavelelor
Se începe așezarea pavelelor dintr-un colț și se lucrează sistematic pe toată suprafața. Fiecare pavea trebuie plasată cu atenție pe nisip și bătută ușor cu un ciocan de cauciuc pentru a se fixa bine.
b. Alinierea și nivelarea
Asigurăți-vă că pavelele sunt aliniate corect și verificați periodic nivelul pentru a evita denivelările. Dacă este necesar, ajustați stratul de nisip sub pavele pentru a menține nivelul dorit.
c. Umplerea rosturilor
După ce toate pavelele sunt așezate, se presară nisip fin peste suprafață și se mătură folosind o mătură industrială, pentru a umple rosturile dintre pavele.
Se compactează din nou suprafața pentru a se asigura că nisipul s-a fixat bine în rosturi, iar la nevoie se adaugă iarăși nisip fin, până ce rosturile sunt complet umplute.
Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să montați corect pavajul WISE și să vă bucurați de o suprafață frumoasă și durabilă! Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, pentru pavajele premium, sau industriale, nu ezitați să ne contactații!
Pentru mai multe informații vă așteptăm pe website-ul www.wise.ro
„Sunt foarte bucuroasă de această recunoaștere care confirmă nu doar impactul, ci și importanța mecanismelor prin care școlile pot avea programe corelate mai bine cu orientări recente: educație pentru dezvoltare sustenabilă (SDE – Sustainable Development Education) sau rolul artei și al culturii în educație (Cadru UNESCO, februarie 2024). Educația de mediu construit le combină și asigură și abordare integrată care, deși este și în legislația pentru educație în România, e greu de pus în practică”, a spus arh. urb. Vera Marin, Ashoka Fellow.
Această prestigioasă recunoaștere celebrează contribuțiile inovatoare ale Verei prin programul De-a Arhitectura, care a transformat educația în domeniul arhitecturii pentru copiii din România. Din 2012, De-a Arhitectura a implicat peste 35.000 de elevi din România, colaborând cu peste 1300 de profesori și 1200 de arhitecți voluntari, promovând participarea civică, empatia și sustenabilitatea printr-un model unic de parteneriat între profesori și arhitecți voluntari. În calitate de Ashoka Fellow, Vera va primi trei ani de sprijin pentru a-și dezvolta în continuare inițiativele și pentru a colabora cu inovatori sociali la nivel global.
„Această distincție subliniază impactul activității noastre începută în 2012 și angajamentul nostru viitor de a crea o societate mai informată despre mediului construit care dă calitate vieții. Ne exprimăm recunoștința față de toți colaboratorii, voluntarii și partenerii noștri care au făcut posibilă această călătorie a Verei către statutul de Ashoka Fellow. Împreună vom continua să inspirăm și să educăm generațiile viitoare”, a declarat arh. Mina Sava, președinte al Asociației De-a Arhitectura.