Românii aleg confortul: Crește cererea pentru case spațioase și eficiente energetic construite cu BCA
În acest context, materialele de construcție joacă un rol crucial, iar BCA CELCO, devine o alegere tot mai populară. În acest articol, vom explora de ce BCA-ul devine o opțiune tot mai aleasă pe piața românească a construcțiilor, evidențiind avantajele tehnologiei, experienței și calității superioare oferite de brandul CELCO.
Exemplu de zidărie BCA CELCO în comparație cu zidăria din blocuri ceramice conforme cu standardul NZEB
În partea stângă: BCA CELCO – Standard si termoizolația Izomineral
- Grosime BCA: 37,5 cm
- Densitate/Greutate: 400 ± 30 kg/m³
- Conductivitate termică: 0,10 ± 0,01 W/m°K
- Grosime Izomineral: 10 cm
- Rezistență termică a zidului: 5 m2K/W
- Grosime zid: 47,5 cm
În partea dreaptă: Blocuri ceramic si termoizolația Izomineral
- Grosime blocuri ceramice: 38 cm
- Densitate/Greutate: 850 kg/m³
- Conductivitate termică: 0,223 W/m°K
- Grosime Izomineral: 12,5 cm
- Rezistență termică a zidului: 4,15 m2K/W
- Grosime zid: 50 cm
BCA CELCO are o performață termică mai bună și necesită o termoizolație mai subțire cu care îndeplinește cu succes cerințele NZEB.
1. Case spațioase: Familii mari sau persoane care lucrează de acasă își doresc mai mult spațiu. Casele spațioase oferă posibilitatea de a crea zone distincte pentru relaxare, lucru, joacă sau hobby-uri. De la living-uri generoase la bucătării open-space, românii își doresc să aibă loc suficient pentru toate activitățile zilnice.
2. Confort termic și Eficiență energetică la standarde NZEB: Conștientizarea importanței eficienței energetice a crescut considerabil. Românii își doresc case care să consume mai puțină energie, să aibă izolație termică eficientă și să folosească surse regenerabile de energie. Clădirile cu consum energetic aproape de zero și casele pasive, sunt tot mai căutate.
3. Design modern: Aspectul casei contează. Românii sunt atrași de arhitectura modernă, finisaje de calitate și materiale inovatoare. Casele cu ferestre mari, linii curate și accente contemporane sunt preferate. De asemenea, tehnologia inteligentă integrată în designul locuințelor adaugă un plus de confort și funcționalitate.
În concluzie, românii sunt din ce în ce mai interesați de case spațioase, eficiente energetic și moderne, iar dezvoltatorii imobiliari răspund acestei tendințe prin proiecte adaptate nevoilor actuale ale clienților.