Sunet și lumini pentru sală fitness la EliteGym Galați - Proiect Petea Sound

Ti-a placut acest articol? Adauga-l la favorite, pentru a-l regasi usor in lista de continut preferat din contul tau!
Publicat de PETEA Sound, la

EliteGym si-a propus sa schimbe modul in care clientii interactioneaza cu salile de fitness

carusel_1 (2)

Scopul este sa obtinem cea mai intensa experienta pentru clienti. Atmosfera electrizanta, vesela, motivanta pentru sportivi si antrenori este strans legata de sistemele de sunet si iluminat ambiental proiectate de noi. Fiecare zona a clubului sportiv are specificul ei, fiecare tip de antrenament cere culorile si dinamicitatea lui.

 

Proiectare, consultanta, furnizare si instalare echipamente, mentenanta

Cu EliteGym avem un parteneriat ce s-a maturizat printr-o stransa colaborare, atat in realizarea proiectelor noi, cat si in adaptarea sau mentenanta proiectelor mai vechi.

Sisteme sunet si lumini profesionale

Am montat sistem audio AUDAC de inalta putere, mixer audio pentru reglarea sunetului in functie de fiecare tema aleasa de antrenori. In fiecare clasa a complexului sportiv am completat cu linie audio profesionala LYNX. In functie de tipul de antrenament se pot cupla microfoane wireless si diferite surse de sunet.

Sistemul de iluminat ambiental a fost montat atat pe perete, cat si pe schela special prevazuta.

Antrenorii EliteGym pot sa regleze acum sunetul si luminile in functie de intensitatea exercitiului sau de atmosfera necesara, pentru fiecare zona a clubului sportiv.

Am montat sistemele de iluminat adaptate fiecarei zone, pe perete, la baza stalpilor din sala sau pe schelele speciale - spoturi RGB, lumini dinamice si sistem de control cu programe presetate sau scenarii adaptate direct de antrenori.

 

Contact Cere oferta de pret
Ce parere ai? Logheaza-te ca sa poti comenta: