scris de
dezarie la data 28 Feb 2016, 13:11 soluţie
Multumesc pentru raspuns. Procedez exact cum mi-ati indicat , dar ramane apa in compartimentul pt balsam dupa fiecare utilizare
Asta este intocmai probema; chiar daca sertarul e curatat si restul componentelor la care am access, balsamul ramane in sertar dupa spalare, impreuna cu apa care trebuia sa-l ia.
Din acest motiv, nu am mai folosit balsam la ultimele spalari, insa in compartimentul pt balsam ramane tot timpul apa.
Mentionez ca am desfacut si filtrul de evacuare (in coletul din dreapta jos al masinii) de unde am scos un rest de apa (nu am gasit alte obiecte ramase acolo).
scris de
GHITA la data 28 Feb 2016, 15:42 soluţie
Ridicati capacul de pe compartimentul de balsam si spalati bine sifonul dupa care aranjati capacul cu grija inapoi,tineti deasupra chiuvetei sertarul in pozitie dreapta si umpleti cu apa compartimentul,daca apa se scurge singura toata atunci e bine daca nu atunci tot mai e ceva acolo.
ATENTIE, daca apa se scurge toata si cand spalati balsamul va ramane in compartiment atunci balsamul e prea vascos si trebuie diluat cu apa cel putin 20-25 la suta.