scris de
Bella la data 04 Sep 2013, 12:30 soluţie
Imi place mult cum arata in alb si rosu. Chiar si varianta alb si negru cum e dormitorul in alb si tabloul in alb si negru. Chiar gasisem mai demult un aranjament suedez, nu mai stiu unde l-am recomandat aici pe forum. Pentru cei interesati de scaune pe alb le recomand pe astea: http://www.expert-scaune.ro/scaun-dining-buc-229-alb/ Eu de-astea am, le-am luat acum ceva mai mult timp si toti musafirii sunt incantati de design. Se sta comod in ele. Firma are mai multe magazine, si saltele si mese. In sfarsit, cum spuneam, imi place foarte mult. Cred ca mai corect era aranjare in negru-alb-rosu pentru ca predomina si negrul, alaturi de celelalte 2 culori (in dormitoare ma refer). Foarte frumos.
scris de
etablou la data 11 Jun 2014, 08:58 soluţie
Sunt foarte bine alese ideile de amenajare, iar tablourile decorative ofera eleganta si caldura incaperii.Va recomand un magazin cu tablouri de vanzare, pe toate temele si dimensiunile, la o calitate exceptionala si preturi minime : www.etablou.ro . Acest site, va ofera si simulare pentru orice spatiu doriti sa-l decorati, fara niciun cost suplimentar.