![user](/images/forum/user1.png)
scris de
dani la data 16 Aug 2012, 09:36 soluţie
eu lucrez la firma care a executat lucrarea (arcontainer) si am lucrat la realizarea acestei "case".. este o idee foarte buna care ar functiona si in romania, dar lipsa banilor este o mare piedica pentru inceperea unei astfel de afacere.....pentru realizarea acestei structuri la Fiera di Verona s-au cheltuit 46 000 euro impartiti in :
-8 000 euro costul containerelor
-10 000 euro lucrarile de lacatuserie (taieturi pentru usi, ferestre, baza si balustrada terasei, )
-7 000 euro instalatia electrica si geamurile de termopan, precum si scarile care duc la etaj
-15 000 transportul si montarea-demontarea cu macaraua (transportul pe ruta Rimini-Verona dus intors)
-6 000 euro amenajarea interioara (pereti, parchet , ) multe materiale au fost livrate in mod gratuit de firma DuPont
Realizarea structurii a durat 3 saptamani ( de la realizarea proiectului la predarea lucrarii terminate)
![user](/images/forum/user1.png)
scris de
nelu rus la data 30 Oct 2012, 08:32 soluţie
Poate costurile s-ar putea diminua in Romania, as fi interesat de proiect pt a putea face un buget real ........poate cineva imi face rost de proiectul tehnic