Bună ziua! Am o casă unde a apărut o crăpătură la unul din stâlpi. Acolo stâlpul este legat cu peretele , totul fiind din beton turnat împreună cu stâlpul. Curios este că această crăpătură de aproxima

Bună ziua! Am o casă unde a apărut o crăpătură la unul din stâlpi. Acolo stâlpul este legat cu peretele , totul , inclusiv pereții interiori, fiind din beton turnat împreună cu stâlpul. Curios este că această crăpătură de aproximativ 1 cm grosime pe lungime de 1,5 m, iar adâncimea este de aproximativ 50 cm ( atât am reușit să introduc un băț subțire) este pe stâlp și nu pe peretele lateral . Nu cred că este de la cutremurele de anul trecut pt. că pe pereții interiori sau exteriori ai casei nu am nici măcar o fisură. Atașez niște fotografii unde se vede mai bine. Ați putea să-mi dați un sfat cu privire la cauză și cum aș putea repara crăpătura! Se pare că fotografiile au fost încărcate pe jumătate și afișate orizontal și nu vertical . Mulțumesc!
Din câte îmi dau seama, e posibi să fie din cauza tasării solului datorită secării primei pânze freatice. Sunteți totuși norocos, mie mi s-a lăsat în jos cu câțiva centimetri, o cameră și bucătăria cu totul din același motiv. Ca remediu, pentru a păstra intactă portanța stîlpului. puteți face un „cofrag"de scoch gros cu fibră de sticlă în jurul stâlpului, în dreptul crăpăturii și injecta lapte de ciment!!!...
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.