scris de
bodi000 la data 02 Jan 2018, 11:14 soluţie
La multi ani!
Va multumesc pentru raspunsul rapid! Cateva precizari, nu am fost poate foarte clar...
1. de fapt la parter am doua camere care au parchet clasic, nu le-am inclus in calcul, deci raman numai vreo 72 mp, dar prin configuratia casei mi-au iesit 10 circuite (asta se poate bineinteles discuta pe proiect).
in ceea ce priveste coloana, sa zicem ca iau valoarea 35 (1'' 1/4 cred) e vorba doar de distanta centrala-parter, sau se urca cu acelasi diametru pana la etaj?
Dat fiind faptul ca am cele doua camere care raman in afara sistemului prin pardoseala, de asemeni si radiatorul din baie ( e pe aceeasi ramura cu una din camere) as mai avea 2 ramificatii "clasice". Se pune un alt distributor langa centrala, se lasa teuri (ca acum)? ce solutie mai eleganta ar fi?
2. ma refeream la asteptari la marginea unei camere, pt o viitoare incapere, tocmai ca sa nu mai sparg toata sapa pt o noua traversare de la distributor... poate ca la asta v-ati referit, dar cum ati spus "coloane", nu sunt sigur..
3. ok
4. ma referam la dialogul dintre centrala si incalzirea prin pardoseala. avem o centrala mai veche vissmann vitolig 150, voiam sa stiu cam la ce module de automatizari sa ma pregatesc :-)
Un an bun!
B
puteti mari distribuitorul cu inca 2 circuite per camera si le duceti tevile de 17 in zona de camere care le veti dori sa faceti , si la momentul realizari continuati cu mufe in sapa de 17 garantate
automatizarele sunt la fel pentru incalzire in pardoseala , la centrala difera
ptr mai multe detalii sunatima 0769289016