Cand am subscris m-am referit la comportamentul total neprofesional, nu la "tepe".
Trimisul necontrolat de mostre a fost in totalitate greseal dv. Verificati inca odata emailurile. Aveti tot acolo, nu e nevoie de dezbateri :)
Lipsa de profesionalism a dus la trimiteri nesolicitate de mostre si la incapacitatea de a raspunde clar la intrebari simple in legatura cu transportul si procedurile, pe care eu le-am adresat.
Aroganta de care ati dat dovada si dati si acum, inclusiv in raspunsurile pt dl Adrian Vasile, e probabil problema dv principala ca firma. Am fost pus in imposibilitatea de a finaliza o comanda simpla datorita arogantei excesive (a se citi "frustrare") a colegului dv, probabil auto-intitulat "consilier de vanzari".
Daca nu vreti sa vindeti persoanelor fizice, ci doar super-corporatiilor (imaginare), atunci spuneti asa si nu va mai aratati atat de "indignati" cand un potential cumparator "negigant" va deranjeaza cu o comanda (nu e nimeni curios de complexele de superioritate etalate). Cum spuneam, lipsa de profesionalism...