Servus !
Am un cuptor electric Whirlpool AKP 212 / IX care pana acum a functionat impecabil (6 luni), insa de ieri pe display imi apare o eroare (mesaj) " - - - C " intermitent si nici o functie nu mai este disponibila in afara de ceas (cu alte cuvinte am un ceas urias in bucatarie) - ma puteti ajuta va rog cu traducerea acestei erori si o solutie la ea (cei de la service din Pitesti inca mai cauta o rezolvare).
Va multumesc anticipat !
Buna ziua,
Puteti sa-mi spuneti va rog care era problema?imi apare si mie aceeasi eroare dupa ce am mutat cuptorul.
Multumesc pentru raspuns!
scris de
GHITA la data 21 Dec 2014, 00:03 soluţie
Probabil s-a miscat ceva in el la mutare.
scris de
MIRELA26 la data 17 Sep 2015, 16:07 soluţie
Buna ziua! sunteti amabila sa-mi spuneti daca ati rezolvat si cum? de cateva zile imi apare aceeasi eroare pe display-ul cuptorului.
Va multumesc anticipat.
scris de
MIRELA26 la data 17 Sep 2015, 16:04 soluţie
Buna ziua! sunteti amabil sa-mi spuneti cum ati rezolvat? de cateva zile imi apare aceeasi eroare pe display-ul cuptorului.
Multumesc anticipat.
scris de
MIRELA26 la data 17 Sep 2015, 16:09 soluţie
Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti daca ati rezolvat aceasta eroare si cum? de cateva zile imi apare acelasi lucru pe display-ul cuprorului.
Va multumesc anticipat.
A rezolvat cineva eroarea ---c? sau daca se poate rezolva la service...??? multumesc anticipat
A rezolvat cineva eroarea ---c? sau daca se poate rezolva la service...??? multumesc anticipat