scris de
anonim la data 28 Jun 2013, 15:03 soluţie
Daca vrei o varianta cat mai simpla si mai putin costisitoare, o prima optiune ar fi stelutele autoadezive fosforescente confectionate din plastic. Aceste se reincarca la orice sursa de lumina si se gasesc in magazine de bricolaj sau (mai la indemana) pe site-uri online care le livreaza...tot o varianta simpla ar fi si utilizarea vopselei fosforescente, care se aplica asemenea oricarei vopsele lavabile, aceasta fiind vizibila doar pe timpul noptii. Am auzit ca picturile cu acest tip de vopsea sunt destul de rezistente in timp si nu necesita nici un fel de intretinere.
Daca iti doresti ceva cu adevarat deosebit (dar si mai costisitor in acelasi timp) poti opta pentru un sistem de iluminare al tavanului prin fibra optica. Efectul este de neinlocuit si din fericire exista firme specializate care se ocupa cu realizarea acestui tip de lucrare. Daca preferi acest tip de iluminare, incearca sa iei legatura cu o firma specializata...poti obtine detalii cu privire la nr. ore necesare lucrarii, preturi, etc.
scris de
Cristiana la data 01 Jul 2013, 17:17 soluţie
Multumesc, multumesc, multumesc, m-am interesat de varianta cu iluminatul prin fibra optica si intr-adevar este super, dar din pacate cam costisitoare pentru buzunarul meu. Cu siguranta voi alege varianta cu vopsea fosforescenta (nici prin minte nu-mi trecuse)...am gasit si poze cu astfel de lucrari si mi-au placut mult (atasat foto). In plus, daca ma plictisesc repede de tavanul meu cu stelute, cu o mana de lavabil am rezolvat tot :))