scris de
NBB la data 27 Jan 2014, 18:15 soluţie
INDESIT WIDL 126-Am verificat tahometru,am verificat contacte placa,contacte cuple, dar din pacate tot asa se manifesta. Am incercat si altceva ; am pus o placa de la o masina INDESIT WITL 105 si are urmatorul dezavantaj nu stoarce suficient de bine da de spalat spala ; am incercat doar pe programele 1,2,3,4 ,posibil functiile din memorie sa nu fie compatibile cu programatorul nu stiu ,dar am facut un pas , imi spala hainele dar nu suficient de stors.
Mentionez ca pe placa scoasa de la masina WIDL 126 am gasit un praf negru din loc in loc ,nu la-m bagat in seama si la-m sters ,posibil sa fie praf de grafit de pe perii si sa fi aparut acele probleme. Multumesc anticipat astept un sfat sau posibil mai multe de la cei care au mai avut asemenea deranjamente la INDESIT WIDL126.
scris de
GHITA la data 27 Jan 2014, 20:02 soluţie
Atunci sigur e arsa rezistenta de comanda a triacului de la motor,se afla in spatele radiatorului de aluminiu al triacului si ar trebui sa aiba o valoare de aprox.55 ohmi.sau chiar triacul sa fie defect.In legatura cu praful de pe placa nu e nici o problema,se gaseste pe toate placile folosite.daca nu vrei sa te complici sa cauti defectul pe placa muta eeprom-ul de memorie pe placa buna si o sa ai aceleasi programe.Succes.