Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat.. Am cumparat o casa care are etajul pe structura usoara, suntem in plina renovare. Parchetul vechi a fost pus direct peste "podea", parchetul vechi era in valuri foarte rau. Sotul s-a gandit sa puna polistiren extrudat de 2cm, peste care sa puna placi OSB de 18mm, peste care sa vina cu folia si parchetul. Am primit doua pareri cum ca nu ar fi suficient, persoanele care ne-au spus asta ne-au explicat ca peste sapa (la bloc) au pus polistiren lipit cu adeziv, peste care au pus placi OSB, practic cam aceeasi idee ca noi, si parchetul joaca foarte rau... Am discutat si posibilitatea sapei autonivelante de 2cm, care sa ne permita adaugarea a 2 tone pe tot etajul (fiind de 80m2 suprafata despre care povestesc) insa din cate am inteles(??) nu se toarna peste placa OSB insa nu am dori nici sa renuntam la polistiren deoarece izoleaza si fonic (de la parter se aude ABSOLUT TOOOT) Va rog frumos, daca aveti idei, incercari, sugestii, ar fi foarte apreciate. Multumesc frumos anticipat!