scris de
cineva la data 27 Nov 2012, 09:11 soluţie
Intrebarea e pertinenta, raspunsul e tendentios. Daca se discuta de pret, se discuta de pretul aparatului, sau de un pret de start (incepand de la ... ) sau de un interval. Oricum nu consider ca traseul influenteaza atat de mult pretul, incat daca ati comunica pretul aparatului (pentru fiecare model), care nu are nimic personalizat, se poate ajunge la un un cu totul alt pret dupa proiectarea traseului personalizat.
Este evident ca doresc sa stiu daca costa 100eur, 1000eur, 5000eur pentru a-mi face o idee din prima, nu dupa 3 zile de discutii pentru ca pur si simplu nu veau sa pierd atat timp cu voi. Vreau sa stiu imediat, imi permit sau nu - nu vreau sa stiu din prima la virgula.
scris de
altcineva la data 27 Nov 2012, 13:16 soluţie
Si eu mi-as dori sa stiu cat costa o casa...Stiu ca e intre 20.000 si 50 milioane euro! Ca toate-s case! Este aceeasi logica, nu?
Dar utilitatile cat ma mai costa? Si terenul? Nu cred ca influenteaza prea mult pretul!
Lucrez de multi ani in vanzari si toti oamenii se grabesc sa afle pretul! S-a molipsit toata lumea, oare, de "Da' halatu'? Cat e halatu'?"?