scris de
Cristiana la data 26 Aug 2013, 17:33 soluţie
Va multumesc pentru raspunsuri. Nu am mai inaintat cu lucrarea fiindca am fost in concediu si am amanat. Ideea este ca holul nu este mare (am specificat mai sus dimensiunile 1.70 m x 4m), deci este doar un loc de trecere. Mi-ar placea sa obtin un spatiu cat mai primitor, chiar rustic. Am turnat sapa din beton, mai urmeaza pardoseala propiu-zisa. In ceea ce priveste acoperirea pardoselii cu rasina, sunt diferente mari de grosime intre aceasta si placarea cu gresie, respectiv parchet?
Rasina are o grosime medie de cativa milimetri in schimb gresia sau parchetul se duc pana la un centimetru. Ca si idee de rustic am vazut de curand un model de gresie care se aseamana mult cu cotto fiorentino. Rustic aspect placut cu forme iregulare de culoare bej. E f interesant . Rasina este un material f bun si se poate obtine cam tot ce vrei numai ca o sa cosye mult pt o suprefata atat de mica. Mult succes in alegeri .
scris de
Cristiana la data 27 Aug 2013, 13:55 soluţie
Multumesc mult! Am dat un search si am gasit doua modele de gresie care mi s-au parut interesante. Voi incepe sa caut modelul prin magazine, cel putin ceva asemanator, in caz contrar imi surade si ideea de gresie care imita parchetul. Am atasat si fotografii, poate stie cineva unde trebuie sa caut. Multumiri inca o data
recomand pardoseala epoxidica se foloseste pentu camere curate ... in spitale, in unitatile alimentare ... si nu numai ..locuri in care lucram cu diverse substante si nu stim cand o sa ne scape ceva 'nou' pe pardoseala. Este foarte rezistenta ...se poate pune si in diverse culori ...vezi pe pharmasolution.ro ... sunt foarte usor de curatat si de intretinut http://pharmasolution.ro/poze_solutii/pardoseli_clip_image002.jpg