scris de
Lucian la data 08 Nov 2012, 15:54 soluţie
Sunt 2 posibilitati:
1. racordul dintre bazin si toaleta este fisurat
2. condens (fiind din ceramica ai toate sansele sa fie "doar" atat in cazul unei ventilatii insuficiente)
scris de
R.Assistant la data 09 Nov 2012, 14:41 soluţie
Mai exista alte doua posibilitati pe langa cele mentionate de Lucian:
3 Intr-adevar poate fi vorba de garnitura invechita de la bazin.
4 Suruburile care fixeaza vasul au slabit ori s-au uzat si se misca bazinul. Jocul acestuia poate cauza scurgerile.
Chemati un instalator, indiferent care e problema (aceasta daca nu e vorba de o problema mai mica, c epoate fi remediata si personal, ultimele doua probleme sunt usor de rezolvat si in regie proprie).
Aceasta situatie neremdiata la timp poate cauza pe termen lung probleme serioase de functionare a vasului de toaleta si mai bine il reparati acum decat sa trebuiasca sa-l inlocuiti cu totul mai tarziu.
scris de
cristian la data 08 Nov 2012, 15:59 soluţie
Este uzata/roasa garnitura si se prelinge apa. O schimbi si gata. Daca nu esti indemanatic cheama un instalator.
O alta problema ar fii daca ai copil. Urecheaza-l putin :) (glumesc) dar fi-miu a vazut cum ma chinuiam sa repar si i-a placut asa mult ca punea el apa acolo pe jos sa imi faca draci si sa ma apuc sa il demontez :)
oricum succes !
scris de
piciu la data 08 Nov 2012, 16:14 soluţie
si eu am patit'o era de la garnitura la mine. se schimba ca alea de la robinet. cumperi garnitura de la magazin , demontezi singur suruburile care fixeaza bazinu , il pui pe jos ii scoti garnitura si pui alta noua , nu e greu. vezi sa cureti si calcaru si sa fixezi bine laloc , sa nu joace , ca patesti la fel iar