scris de
Gaby01 la data 31 Mar 2015, 14:15 soluţie
Buna ziua,
Va multumesc, domnisoara. Am comandat in cele din urma la Practix.
Doresc sa va multumesc pentru sugestie, domnule TudorG. Multe povesti auzi in ziua de azi despre produse care dupa numai cateva luni nu mai functioneaza sau montajul lasa de dorit… Au fost foarte bine primite recomandarile. Sunt mai putine riscuri atunci cand ai posibilitatea sa te informezi si mai ales sa poti vedea produsele pe care ti le-ai dori. Mi-au placut si baietii de la montaj, au facut treaba buna. Interesant, chiar mi-au lasat o impresie buna toti, in special fata de la showroom. Faptul ca au produsele expuse si ti se explica concret cum functioneaza, te determina sa faci o alegere imediata. Personal, sunt foarte multumit. Produsele arata bine, caci, pe langa calitatile lor izolatoare, schimba si aspectul unei locuinte. Toate bune!
scris de
Sandus la data 08 Apr 2017, 18:37 soluţie
Salve,
vedeti ca cei de la Practix nu mai sunt in sectorul 6. Am fost la ei saptamana trecuta, au deschis un magazin langa metrou Republica. Au produsele expuse si in interior si la exterior si e foarte util sa le vezi in mediul lor. Au si varianta de rulouri cu motor, ce ma interesa pe mine.