Contact

Sediul principal: Brasov  |  Statutul comercial: Reprezentanta

Compania ICS PENETRON INTERNATIONAL LTD este recunoscuta drept un lider international in domeniul impermeabilizarii betonului, protectiei si intretinerii lui. In ultimii 20 de ani, produsele Penetron si-au castigat reputatia prin indeplinirea celor mai complicate cerinte, in intreaga lume, atat in regiunile semi-arctice din Norvegia si Rusia cat si in zonele toride din Arabia Saudita. Cu sediul in Long Island, New York, compania a fost infiintata in 1979 de catre Robert J.Revera, un veteran in industria sigilarii betonului, care, datorita unei implicari hotarate, a dus ICS PENETRON INTERNATIONAL LTD la cele mai inalte standarde tehnice. Ca rezultat, formulele Penetron sufera imbunatatiri continue prin intermediul integrarii celor mai noi metode de cercetare a materialelor, cat si prin utilizarea acestora in domeniul constructiior profesionale.

 

Misiunea PENETRON este sa furnizeze produse de inalta calitate impreuna cu suport tehnic, sa inoveze si sa imbunatateasca produsele in mod continuu, sa mentina grija pentru ecosistemul global, sa incurajeze creativitatea si evolutia personala, sa accepte provocarile si sa veda in ele oportunitati.

 

ICS PENETRON INTERNATIONAL LTD se straduieste sa creasca si sa se dezvolte in intreaga lume si crede ca, aceasta se poate realiza in armonie cu sistemul ecologic global. Numai o companie puternica si activa isi poate permite sa aiba o ideologie. Obiectivul nostru este sa punem omul pe primul loc si sa mentinem un puternic sens al valorii.

 

Produsele pentru hidroizolatii PENETRON ® sunt formule pe baza ciment, cuart, nisip (de un tip special) si multiple substante chimice de activare care ofera cel mai eficient sistem disponibil de impermeabilizare a betonului.

 

Produsele sunt CERTIFICATE de catre institutii abilitate din Europa, Statele Unite si de pe intreg globul.

Cum functioneaza Sistemul Penetron
Tip: Prezentare produs, Executie, montaj
Aplicarea Sistemului Penetron
Tip: Executie, montaj
Cum functioneaza Sistemul Penetron
Tip: Prezentare produs, Executie, montaj
vezi in biblioteca
Ai o întrebare despre acest furnizor? Logheaza-te ca sa poti comenta!