Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Electrozii din cupru au o durata lunga de viata. Dar aceste solutii sunt considerabil mai scumpe decat tijele din otel galvanizat. In plus, tijele de cupru solide nu sunt potrivite pentru montaj adanc in sol greu, din cauza riscului de indoire.


Electrozii cuprati au acoperirea electrolitica a cuprului depus peste un strat de nichel. Procesul ajuta la asigurarea unei legaturi de lunga durata, realizandu-se astfel o legatura moleculara intre stratul de cupru si miezul de otel. Va recomandam utilizarea acestui tip de electrozi, deoarece stratul de cupru nu se va desprinde sau rupe atunci cand este montat in sol, si nici tija nu se va indoi.

Tijele de impamantare cuprate au rezistenta mare la coroziune in timp, asigura o cale de rezistenta scazuta la sol si au caracteristici bune pentru montajul in adancime.


Lungimea este mult mai importanta decat diametrul tijei de impamantare, un diametru mai mare nu inseamna si o valoare de rezistenta mai mare in soluri cu rezistivitate slaba, un miez de otel mai mare face tijele mai usor de montat in soluri grele. In Europa este standardizat dimaterul minim de 14 mm. In aplicatii se folosesc electrozi de impamanatare de la 14 la 18,3 sau 20mm. Acesti electrozi sunt cuprati cu strat cu grosime de la 20 la 300 de microni.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Electrod de impamantare cuprat pointed AIDITEC SYSTEMS
Detaliu de produs
Denumiri comerciale:
Electrod pointed
Electrod de impantare cuprat cu filet AIDITEC SYSTEMS
Detaliu de produs
Denumiri comerciale:
Electrod cu filet
Cad racord cu etrier 19.1 mm AIDITEC SYSTEMS
Detaliu de produs
Denumiri comerciale:
Racord 19.1 mm
vezi in biblioteca