Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Seminee MOL va ofera o gama variata de focare cu livrare si montaj in toata tara.


Pretul unui focar variaza in functie de caracteristicile si materialele din care este fabricat. Va putem oferi focare pentru diverse bugete, astfel focarele devin accesibile mai multor categorii sociale.


Elegante, realizate cu materiale de cea mai buna calitate, dar si foarte practice, focarele pentru seminee sunt o solutie perfecta atat din punct de vedere estetic, dar si practic, deoare un semineu nu ofera doar superbul spectacol al flacarilor, ci si caldura. Seminee MOL vine sa va ofere o paleta completa de focare semineu ce functioneaza cu diferite tipuri de combustibil.


Un focar semineu este in general o structura care are o singura destinatie. Arderea combustibulului in conditii optime si de deplina siguranta, oferind de asemenea si un acces facil pentru alimentarea sa, asa cum este cazul modelelor de focar seminee pe lemn. De la aceste functii simple, pana la modul in care acestea sunt construite exista o diferenta totusi, deoarece pe cat de simplu ar suna rolul lor, acestea contin diferite elemente caracteristice ce nu numai ca ofera siguranta si protejeaza mediul impotriva temperaturilor mari, ci si un aspect unic.Focare din otel si samota pe lemne


Focare premium din otel si samota, pe lemne


Focare din fonta pe lemne


Focare pe peleti


Focare pe lemne Spartherm


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
1 p
Focar din otel cu samota pe lemne MOL
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
BK120 laterala dreapta
1 p
Focar din otel cu samota pe lemne MOL
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
BK120 laterala stanga
1 p
Focar din otel cu samota pe lemne MOL
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
MBA170 laterala dreapta
vezi in biblioteca