5 beneficii pentru un separator de grasimi
Desi neglijat in cele mai multe cazuri, un separator de grasimi sub chiuveta este util si obligatoriu sa fie montat pentru ca orice restaurant, pensiune, fast-food, bar etc. sa functioneze legal.
Rolul lui este sa opreasca toate uleiurile si grasimile pentru a nu ajunge la canalizare si in apa freatica din sol. Utilizarea unui separator de grasimi sub chiuveta ajuta protejarea sistemului de evacuare a apelor menajere. In cazul in care grasimile ar fi evacuate direct in sistemul de canalizare, ar afecta peretii conductelor, proces in urma caruia ar aparea coroziunea, blocajele si mirosurile neplacute.
5 beneficii ale utilizatorului de separator de grasimi
1. castigi bani (costa foarte putin in comparatie cu schimbatul tevilor/tubulaturii + usor de intretinut)
2. castigi timp (se monteaza usor si de catre oricine)
3. castigi spatiu (compact, cu dimensiuni reduse, se poate instala in orice bucatarie)
4. scapi de amenda (esti in legalitate conform legislatiei actuale, protejezi mediul inconjurator)
5. scapi de mirosul neplacut (nu apar blocaje de grasimi, nu se colmateaza tevile)