Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Caravana de conferințe de afaceri Business Evolution ajunge la Constanța pe 15 octombrie

Dupa succesul evenimentelor anterioare de anul acesta din Bacau, Satu Mare, Suceava, Craiova si Oradea, Doingbusiness.ro revine cu road show-ul Business Evolution la Constanta, marti, 15 octombrie 2024, la Zenith Hotel Conference & Spa, intre orele 08:30 si 15:30. Evenimentul va aduce in prim-plan subiecte inovatoare si solutii concrete pentru dezvoltarea afacerilor, intr-un mediu dinamic si provocator.

Caravana de conferințe de afaceri Business Evolution ajunge la Constanța pe 15 octombrie

Business Evolution – Finantare. Digitalizare. Management efficient.

Conferinta de la Constanta isi propune ca, si anul acesta, sa promoveze solutii si idei de actualitate venite din partea liderilor si expertilor celor mai performante companii, cu scopul de a explora si valorifica resursele necesare dezvoltarii sustenabile a afacerilor din regiune in contextul provocarilor curente. Discutiile vor acoperi subiecte importante precum finantarea si digitalizarea companiilor, utilizarea Inteligentei Artificiale in vanzari si marketing, dar si implementarea de solutii noi.

Evenimentul va pune accent pe strategii inovatoare pentru adaptarea continua la cerintele dinamice ale pietei si clientilor, contribuind astfel la cresterea durabila si competitiva a firmelor.

Conferinta Business Evolution se adreseaza liderilor din mediul de afaceri – antreprenori, directori generali, directori de dezvoltare si IT, directori financiari – oferindu-le solutii aplicabile imediat in procesele de management si dezvoltare a companiilor lor.

Participantii vor avea ocazia sa afle raspunsuri la intrebari de actualitate, precum:
• Cum pot fi folosite noile tehnologii AI pentru a imbunatati performantele de vanzari si marketing?
• Ce este design thinking si cum poate ajuta companiile sa se adapteze cerintelor in schimbare ale clientilor?
• Cum pot fi accesate fonduri nerambursabile pentru dezvoltare si digitalizare?
• Ce programe speciale au fost dezvoltate pentru finantarea sustenabila?
• Cum influenteaza reglementarile ESG obtinerea finantarii si relatiile comerciale?
• Ce strategii de digitalizare si securitate cibernetica pot fi implementate pentru a creste eficienta operationala?

Alaturi de speakerii evenimentului, Iulian Groposila - Presedinte, Patronatul IMM Constanta, Cristian Teodorescu - Team Leader, IMM Dobrogea, Raiffeisen Bank Romania, Tudor Dobrescu - National Sales Director, Raiffeisen Leasing, Cristian Turcin - Lead Cloud, Collocation & Professional Services, Orange Business, Petronius Secareanu - General Manager, Canon Romania, Alina Ungurianu - CEO, Wise Money, Sebastian Drumaru - Partener, Pop Briciu Crai Attorneys-at-Law, Irina Vijoli - Founding Partner, Digiquery, Tudor Galos - Senior Consultant, Tudor Galos Consulting, Cristina Irod - Business & Brand Strategy Senior Consultant, Imagination Shop, Ileana Falcescu – Director, Departament Sustenabilitate si Mediu, Ramboll SEE ; Gabriela Musat – Manager, Sustenabilitate si Mediu, Ramboll SEE si Bogdan Dirjan – Trainer Sustainability Leadership, Ascendis, participantii vor avea oportunitatea de a accesa solutii practice pentru finantare, management eficace, digitalizare, sustenabilitate, precum si metode si instrumente inovative, usor de aplicat, care va pot sprijini in cresterea vanzarilor, dezvoltarea de produse si servicii noi pentru portofoliul companiei, motivarea echipei si utilizarea inteligentei artificiale in vanzari si marketing.

Workshop interactiv – Evolutie si transformare sustenabila

In cadrul conferintei Business Evolution de la Constanta, cei prezenti la eveniment vor lua parte la un workshop interactiv, organizat de IMM Club si Doingbusiness.ro, care va oferi solutii practice si aplicabile imediat pentru dezvoltarea sustenabila a companiilor, fie ele mari sau mici, fara a compromite profitabilitatea.

De asemenea, se va discuta despre importanta culturii organizationale in sprijinirea acestor transformari si despre rolul liderilor in facilitarea schimbarii. Acest workshop va oferi o sursa valoroasa de inspiratie si solutii concrete pentru construirea unor afaceri sustenabile.

Partenerii si agenda conferintei

8:30 – 09:00 – INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR, CAFEA DE BUN VENIT & NETWORKING

09:00 – 10:45 – STRATEGIE PENTRU DEZVOLTARE - EVOLUTIA MEDIULUI DE AFACERI, SOLUTII DE FINANTARE, DIRECTII STRATEGICE DE DEZVOLTARE
• Care sunt oportunitatile, solutiile si provocarile afacerilor din regiune?
• Solutii de finantare pentru IMM-uri
• Rolul Leasing-ului in dezvoltarea companiilor IMM
• Cum sa pregatim compania pentru transformare digitala si evolutie? Ce tehnologii si solutii digitale alegeti si cum?
• Digitalizare, securitatea datelor si durabilitate intr-un spatiu de lucru modern

10:45 – 11:15 – NETWORKING & COFFEE BREAK

11:15 – 13:00 – HOW TO...? - PREZENTARI APLICATE SI DISCUTII INTERACTIVE, PENTRU SOLUTII DE MANAGEMENT PERFORMANT SI DEZVOLTARE
• Ce fonduri europene, guvernamentale si PNRR pot fi accesate? Cum evitam provocarile procesului de aplicare si implementare?
• Contractele comerciale – Cum ne asiguram ca ne protejam firma in relatia cu autoritatile publice, partenerii, clientii si furnizorii?
• Dincolo de evaluare: KPI care transforma vanzarile
• Augmentarea echipelor de vanzari cu ajutorul inteligentei artificiale
• Design Thinking & Inovatie – Cum le folosim pentru a ne adapta afacerea la cerintele in continua schimbare?

13:00 – 13:45 – NETWORKING & LUNCH

13:45 - 15:30 - WORKSHOP: EVOLUTIE SI TRANSFORMARE SUSTENABILA
De ce este important sa dezvoltam un business sustenabil? - Workshop interactiv ce ofera solutii practice, aplicabile imediat, care sa ajute companiile, atat pe cele mari cat si IMM-uri, sa defineasca si sa implementeze strategii de evolutie si dezvoltare sustenabile pentru operatiunile lor.
• De la conformitate la mai mult impact pozitiv - De ce este important sa dezvolti o afacere sustenabila?
• Sustenabilitate – Oameni / Planeta / Profit

Printre partenerii evenimentului se numara Raiffeisen Bank – Partener principal, Orange Romania, Raiffeisen Leasing, Canon Romania, NS Copiers, Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, Wise Money, Digiquery, Tudor Galos Consulting, Strauss Coffee si Pop Briciu Crai Attorneys.

Partnerii media ai evenimentului sunt: 10 Media, Transilvania Business, Agerpres, Revista Cariere, HR Manager, Prahova Business, Jurnalul de afaceri, Spatiul Construit.ro, Financial Market, SpotMedia.ro, Jurnal de Craiova, Bucuresti Business, Reusita.

Radu Soviani, cunoscutul analist economic si jurnalist, va modera discutiile din cadrul conferintei. Radu Soviani participa activ si sustine de mult timp caravana de conferinte Business Evolution, fiind alaturi de organizatori intr-un parteneriat consolidat si de succes. Cu o prezenta constanta si un discurs economic valoros, el contribuie la dezvoltarea evenimentului, aducand expertiza si profesionalism in fiecare editie.

“Anul acesta, road show-ul Business Evolution a marcat o serie de premiere. Astfel am ajuns pentru prima data in trei orase noi: Suceava, Satu-Mare și Bacau. Consideram ca oamenii de afaceri din toate zonele tarii beneficiaza de idei, cunostinte si solutii validate, atunci cand participa la evenimentele marca Doingbusiness. De aceea, de aceasta data, am adaugat pe agenda evenimentului workshopul de sustenabilitate. Speram ca si de aceasta data sa ne aducem contributia la dezvoltarea mediului de afaceri din Romania”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania, organizatorul evenimentului.

Participare gratuita si inregistrare
Evenimentul este gratuit, iar invitatia este valabila pentru pana la 3 persoane din fiecare companie.

Inscrierea se poate face online, pe site-ul conferintei: www.businessevolution.ro, unde se gasesc si informatii actualizate despre agenda si speakerii evenimentului.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Madalina Popescu, la adresa de email: madalina.popescu@doingbusiness.ro.

Alaturati-va conversatiei pe retelele sociale folosind hashtag-urile: #BusinessEvolution2024, #Transformare, #Finantare, #Digitalizare, #Sustenabilitate

Despre Business Evolution

De peste 16 ani, Business Evolution este cel mai important road show de conferinte dedicate top managementului companiilor, antreprenorilor, dar si managerilor departamentelor de dezvoltare, IT, financiar, marketing sau vanzari pentru a discuta cele mai recente tendinte si evolutii din mediul macro-enonomic, precum si tendinte si oportunitati. Seria de conferinte Business Evolution ofera participantilor o platforma pentru a face schimb de idei, a impartasi cele mai bune practici si a interactiona cu experti de top in domeniu. Pentru mai multe informatii vizitati: www.businessevolution.ro

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro SRL, agentie de marketing, comunicare si business developement este una dintre cele mai dinamice, inovatoare si eficienta agentie care ofera servicii integrate pentru segmentul B2B: organizare de evenimente de afaceri, servicii de direct marketing, generare lead-uri de vanzari, studii de piata si studii de satisfactie a clientilor, digital marketing, publishing multimedia, online & print, proiecte speciale, inovatoare customizate si nu in ultimul rand acces la aplicatii smart de prospectare si business development.

www.doingbusiness.ro este unul dintre cele mai cuprinzatoare portaluri de afaceri din Romania ce ofera acces la: studii si perspective asupra evolutiilor economice, interviuri cu directori generali si lideri din industrie, cele mai importante stiri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii din Romania, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale, inclusiv publicatia premium multimedia Major Companies in Romania sau noul proiect Business & Drive.

CEO Conference – Shaping the Future este cel mai important eveniment pentru liderii de top in afaceri din Romania organizat de doua ori pe an de Doingbusiness.ro in parteneriat cu mari companii din Romania.

Aflati mai multe pe: www.doingbusiness.ro.

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.