De ce să alegi zincarea termică în proiectele tale dacă îţi pasă de mediu
Ciclu redus de energie: zincarea termică este eficientă pe tot parcursul procesului de producție și al ciclului de viață al produsului zincat termic.
Eficiență a resurselor: Procesul de zincare termică utilizează resurse naturale și are un impact redus asupra mediului.
Reciclare: Indiferent dacă este vorba rezincare, eliminare sau reutilizare, oțelul zincat termic este ușor de reciclat. Mai mult, poate fi, reciclat împreună cu resturile de oțel.
Durată lungă de viață: zincarea termică protejează împotriva coroziunii și prelungește durata de viață a oțelului, scăzând semnificativ atât costul privind mediul, cât și pe cel economic.
Rentabilitate: Investiția inițială de a folosi oțel zincat termic pentru protecția pe termen lung în construcții poate oferi beneficii pe partea de costuri pentru zeci de ani.
Dacă v-aţi convins de avantajele zincării termice, vă rugăm să recomandati în proiectele pe care le executati “protectie anticoroziva prin ZINCARE TERMICĂ" conform:
SR EN ISO 1461 - Acoperiri termice de zinc pe elemente fabricate din fontă şi oțel.
SR EN ISO 10348 - Oțelul pentru beton armat, zincat termic
SR EN ISO 10684 - Elemente de asamblare. acoperiri prin galvanizare la cald
SR EN ISO 14713 - Protecţie împotriva coroziunii fontei şi oțelului în construcţii.
Detalii tehnice găsiţi pe site-urile www.anaz.ro, www.bergbanat.ro, www.bergmetallchem.ro şi în Ghidul pentru ingineri și arhitecți cu detalii legate de zincare și dimensiunile băilor, pe care îl putem pune la dispoziție.
Vă stăm în continuare la dispoziție pentru orice detalii privind această tehnologie.