Ghivece cu ierburi aromatice
Daca va place sa gatiti, atunci cu siguranta cunoasteti importanta ierburilor aromatice pentru orice mancare cu gust bun. Iar daca pana nu demult sezonul rece ne-a indemnat mai degraba sa achizitionam ierburi aromatice deshidratate, astazi va propunem sa umpleti cateva ghivece cu plante aromatice, numai bune de cules si tocat atunci cand vreti sa adaugati o aroma inconfundabila felurilor de mancare preferate!
Veti avea nevoie de:
- Ierburi aromatice (marar, patrunjel, rozmarin, etc.
- Ghivece
- Pamant
- Optional: etichete pentru plante si marker
Aranjati ghivecele cu ierburi aromatice in bucatarie sau pe terasa! Pe langa aspectul practic al acestui proiect, nu este greu sa observati ca ghivecele pot deveni pana la urma adevarate decoratiuni; totul depinde insa de ghivecele si de etichetele alese!
Spor la treaba!
Sursa: www.decoist.com.
Redactat de: Claudia Gorunescu