Modele de seminee si cum pot fi acestea inserate in designul camerei
Un semineu fie ca este unul traditional sau modern, care functioneaza cu lemn sau etanol, poate sa se potriveasca in spatiul oricarei camere daca dam dovada de putina chibzuiala si ingeniozitate.
1. Acest semineu mascat intr-un volum placat cu piatra naturala este modul ideal prin care putem intrerupe un sir de rafturi si depozitari inzidite.
Pe de alta parte pozitionarea pe orizontala a placilor si a modelului sustine directia impusa de rafturi, astfel ca se obtine o armonie vizuala.
2. In cazul acesta semineul este folosit ca un obiect arhitectural menit sa separe spatii cu functiuni diferite, in timp ce forma si textura materialului atrag atentia asupra lui, punandu-l in valoare.
3. Ingust, pozitionat la partea inferioara a peretelui, acest model de semineu este in centrul atentiei incadrand modelul decorativ elaborat, realizat in lemn masiv.
4. Semineul cu dubla deschidere prezent in aceasta camera de zi traditionala ofera familiei un dublu avantaj. Acesta poate fi folosit atat de la interior cat si de la exterior, din curtea amenajata.
5. Lemnul si focul sunt o combinatie mortala. Cu tehnologia si tratamentele moderne realizarea unui semineu cu masca din lemn nu mai ridica probleme.
6. Cine a spus ca un semineu trebuie sa aiba forme rectangulare. Piatra slefuita, beton turnat sau alte materiale permit designerilor sa creeze forme si dimensiuni deosebite.
7. Acest semineu pozitionat la nivelul pardoselii este o interventie minimalista intr-un interior contemporan. Semineele pe gaz le ofera designerilor mai multe posibilitati de amenjare iar daca racordul la gaz nu este posibil se poate opta pentru modelele cu etanol.
8. Acest semineu are toate elementele decorative specifice unui model traditional, dar asta nu inseamna ca nu poate arata excelent intr-o locuinta actuala.
Mai multe informatii gasiti pe http://www.houzz.com