Un loc de joaca pentru copii, in curte
Aveti o curte? Desigur, va doriti ca cei mici (copii, nepoti, dar si oaspeti ai acestora) sa petreaca cat mai mult timp in aer liber. O nazuinta perfect de inteles, care este urmata insa si de grija de a-i tine pe juniori ocupati in incinta curtii si fara tentatia de a “evada” pe strada. Iata de ce va recomandam amenajarea unui spatiu de joaca, indiferent cat spatiu aveti: acesta trebuie sa fie suficient de antrenant pentru energia lor, dar sa ii protejeze si pe ei, si rasadurile, serele sau alte bunuri pe care ati vrea sa le feriti de picioruse nerabdatoare si de idei care mai de care mai traznite.
Un loc de joaca pentru cei mici nu este chiar atat de dificil de amenajat, indiferent de resursele de care dispuneti. Pana si o groapa cu nisip si un set de galetuse si lopatele este ceva ce ii tine pe cei mici preocupati. In plus, o puteti construi chiar in apropierea masutei cu umbreluta unde obisnuiti sa va petreceti si voi, adultii, timpul. La fel, o casuta in miniatura (prefabricata) pusa pe gazon, un tobogan din plastic, un leagan pot defini un spatiu de joaca. O patura pe iarba si o cutie de jucarii rasturnata langa ei vor marca “centrul de distractie”, unde vor putea sa-si puna la treaba imaginatia si indemanarea.
Desigur, in variantele mai elaborate, puteti construi un intreg mini-parc in curtea voastra, respectiv un perimetru cu gardut de lemn, pavaj din caucuiuc, pentru ca cei mici sa fie feriti de lovituri, si cu o serie de echipamente de joaca, care pot fi facute din cele mai diverse materiale: lemn, pvc, cauciuc moale - veti gasi pe piata o serie de oferte care mai de care mai atractive.
Pentru a va face idee despre aceasta varietate, mai multe informatii despre ce puteti gasi la producatori, vedeti si produsele LAPPSET, aici:
Contribuind la dezvoltarea fizica sau intelectuala a copiilor, un spatiu de joaca in aer liber atent gandit este probabil cel mai bun lucru de care va puteti ocupa luna asta, mai ales ca se apropie vara si vacanta mare. Faceti inainte un proiect de principiu, in functie de spatiul si resursele pe care le aveti, si transformati-l intr-unul mai detaliat dupa ce va documentati cu privire la toate lucrurile si accesoriile pe care le puteti gasi. Luati in calcul: perimetrul spatiului dedicat si raportati-l la nevoile copiilor, tipul pavajului si al finisajelor din acest perimetru, varsta copiilor si, nu in ultimul rand, bugetul disponibil si tematica spatiului (poate vreti un mini-teren de antrenament pentru cei mai energici, in care sa se joace de-a soldatii, si atunci va veti cumpara sau amenaja un sistem modular cu scarite, bare si tuneluri; poate altora le place sa se joace de-a piratii, si atunci un vas de jucarie va predomina in spatiul de joaca; iar daca ii amuza jocurile “de-a mama si de-a tata” o casuta – fie ea si in copac – ii va tine ocupati sa “gateasca” si sa se ingrijeasca de micul lor camin.)
ECHOJAZZ EchoBoards® combină funcționalitatea, designul și sustenabilitatea, fiind fabricate pe baza unui design 100% elevețian, cu 100% eficiență. Acestea au un consum de 74 de sticle PET de 0.5 l per mentru pătrat, sunt clasificate la foc în clasa B-s2-d0 și sunt disponibile în 34 de culori.
Toate soluțiile ECHOJAZZ pentru plafoane, insule, pereți acustici și separatoare de birou sunt produse din materialul EchoBoard® ce poate fi fabricat în multe variante în funcție de cerințele clienților sau arhitecților.