Zece culori potrivite pentru majoritatea amenajarilor si tipurilor de mobilier

Unii oameni stiu in ce culoare vor sa isi decoreze caminul, dar nu isi dau seama ce nuanta a culorii ar fi cea mai potrivita. Altora le este pur si simplu frica sa se angajeze intr-o culoare anume, deoarece nu sunt siguri ce anume se potriveste cel mai bine cu mobilierul lor. Iata zece nuante de finisaje pentru pereti, cu tot cu amenajarea in cadrul careia s-au potrivit.
Alb, bleu, galben pai, gri (sau bej), mov deschis, roz pal sunt nuante vesele, dar fara a fi agresive, usor de intregrat in aproape orice spatiu, inclusiv in dormitoare. Maronul, kaki-ul, rosul si negrul sunt nuante mai sobre, care pot creea o atmosfera odihnitoare in dormitor, dar si una eleganta in spatiile de zi, in functie de mobilier. In cazul acestora din urma cel mai adesea este vopsit un singur perete, cel mult si un al doilea, ceilalti fiind bej sau albi pentru a echilibra spatiul.
Maronul este de evitat in bucatarie, dar kaki-ul folosit in aceasta face ca mobilierul de toate tipurile sa fie avantajat. In plus, kaki-ul e un derivat al verdelui, una dintre culorile recomandate in bucatarii, fara a deveni insa obositor. Culorile din pereti se regasesc insa in decoratiunile si accesoriile utilizate in casa, primind sprijin vizual de la acestea. In cazul culorilor amintite, aveti multe idei de amenajare in imaginile urmatoare si pe Houzz.com





Care sunt caracteristicile sistemului fotovoltaic de la Arad
Sistemul fotovoltaic prin care reducem consistent gradul de utilizare a energiei clasice, poluante, al fabricii noastre de la Arad este compus din 651 de panouri solare, 4 invertoare on-grid și unul hibrid, și un sistem de acumulatori cu o capacitate de 61,44 kWh.
Sistemul On-Grid prioritizează injectarea energiei produse în consumul intern, iar surplusul în rețea, în timp ce sistemul Hybrid prioritizează consumul intern, încărcarea acumulatorilor și, doar în ultimă instanță, injectarea în rețea.

Sunt alimentați, astfel, consumatori esențiali, cum ar fi iluminatul interior și exterior, și se poate substitui rețeaua în caz de pană de electricitate, utilizând energia fotovoltaică și acumulatorii.
Totul este monitorizat cu tehnologii de management de ultimă generație, pentru că unul dintre principiile de bază ale companiei noastre este să ne modernizăm continuu, pentru a oferi cele mai bune standarde de calitate.

În acest fel, 35,52% din energia utilizată anual de fabrica Elis Pavaje din Arad va fi asigurată exclusiv din surse regenerabile, ecologice.
Investiția inițială, de 1,7 milioane de lei, va fi recuperată în maximum 9 ani.
„Protejarea mediului și a resurselor naturale, pentru a proteja, în acest fel, sănătatea semenilor noștri, rămâne o prioritate a noastră, pe care o întărim prin investiția de la Arad, precum si prin celelalte realizate la toate fabricile noastre din țară.
O companie responsabilă înseamnă nu doar produse de calitate și o relație de respect cu angajații și clienții, ci și o implicare reală pentru a asigura un viitor sigur și sănătos copiilor noștri. Vom continua să investim în energie verde și în eficientizare energetică”, a declarat dl. Emil Goța, Directorul General al Elis Pavaje.