source
of contamination, inside or outside the building.
Underground grease separator should be located close to
the building in areas where release of strong and aggressive
odors will not pose a problem and where is possible to access
the separator with the disposal hose of the disposal truck.
The inlet level must be located below the frost level. The
grease separator has to be opened for emptying and
cleaning.
Determinarea marimii separatorului
Determine the size of the separator
Mărimea necesară a separatorului de grăsimi este determinată
de numărul de mese servite pe zi sau debitul maxim posibil al
apei contaminate, tipul de poluare, temperatura efluentului și
utilizarea detergenților.
Size of grease trap is determined by number of meals or
the maximum possible flow of contaminated water, type of
pollution, effluent temperature and detergent use.
Formula utilizată pentru selectarea separatorul de grăsimi este:
The formula used for the selection of the grease separat ... ascunde
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media
și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele
de confidențialitate și securitate actuale.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea
realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.