scris de
dann la data 28 Sep 2013, 08:02 soluţie
Nu cred ca exista un normativ care sa impuna inaltimea gardului - CRED ca el trebuie sa aiba un proiect executat de o pers autorizata...si cam atat. Mie personal, imi plac gardurile din Ardeal , zona " Sighiilor" , cele de tip cetate...poti umbla cat de imbracat vrei prin curte...
Iar de ce spune domnul architect absolvent in Olanda...kiar nu-s de accord cu d-lui...daca ar fi studiat in Romania, ar fi STIUT ca SI gardurile romanesti se "cadreaza" intr-un anumit topic, ritm...in functie de regiuni . Nu sunt "absolvent de arhitectura in Olanda"...insa am " tras cu okiu' pe unde am fost in tara noastra si am vazut diferentele intre gardurile oltenesti, ardelenesti ( astea nu-s garduri ci ziduri de aparare ) , cele din Dobrogea, Moldova...s.a.m.d.
Si...am avut ocazia sa petrec si nopti prin Rotterdam...si am vazut ( ca din intamplare - cica ! ) prin fereastra mare si fara perdele a unei vilute cochetzele, cum stapana casei aseza masa doar in bikini ... - poate asa-i pe placu' d-lui architect absolvent in Olanda...