scris de
Cleo la data 09 Jan 2013, 14:07 soluţie
Mare noroc ati avut! Adevarat ca e o problema cu piesele astea grele de mobilier deasupra patului, eu intotdeauna am detestat bibliotecile cu pat integrat, daca mai stiti mobilierul caruia i se zicea "modern" sau "tineret". daca erau si carti deasupra patului putea oricand sa cedeze si sa iti cada pe cap, in somn. Nu stiu cine gandeste design de genul asta, dar noi trebuie sa invatam sa ne protejam singuri....
Nu stiu de masele plastice care se pot strunji, din pacate... dar exista mobiloer de plastic gata facut, mie una mi se pare insa usor de crapat si nerezistent. M-am gandit la lemnul de balsa, mai usor decat celelate, dar cred ca e mai scump si nici acesta o varianta grozava.
Dar o idee mai buna pentru bucatarie mi se pare insa sa se foloseasca piese de mobilier care sa fie de sus pana jos, corpuri intregi, adica. Alt avantaj, se foloseste tot spatiul pe inaltime in felul asta. Dulapurile, inchise sau deschise pot fi si prinse in perete, sus, dar pentru ca se sprijina pe baza nu mai exista riscul sa cada cu totul, cel mult sa vina mai spre fata, suficient ca sa fii avertizat la timp... Sper ca o sa luati in considerare ideea mea, si la multi ani sanatosi si cu prosperitate!