Masute de cafea in stil industrial pentru amenajari si design de interior MARCIP TECH

Masute de cafea in stil industrial pentru amenajari si design de interior MARCIP TECH

Marca:
MARCIP TECH
Produs furnizat de:

MARCIP TECH

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MARCIP TECH
O masa de cafea reprezinta mult mai mult decat un obiect de mobilier cu utilitate practica: este un loc in sine, o stare. Dimineata, prilejul perfect pentru a bea o cafea si a-ti oferi timp cu tine, te asezi la ea si meditezi asupra obiectivelor pe care le ai, sarcinilor care iti stau in fata. Aici, acum, vei sta si te vei gandi la ce trebuie sa faci pentru a ajunge rapid, dar si sigur, la destinatia propusa. Totul in compania unei cafele bune, la o masa superba.
 
Fie ca doresti sa iti decorezi locuinta sau afacerea in domeniu, incearca sa alegi acele obiecte de mobilier care au personalitate, care „transmit” ceva. Bineinteles, poti miza si pe decor cat mai simplu si minimalist, aceasta deseori fiind cheia succesului. Insa, ce parere ai despre acele obiecte de mobilier care reusesc sa imbine in mod armonios designul vintage, minimalist, cu tendintele moderniste din ziua de astazi? Iti spunem noi: acestea sunt, de fapt, reteta succesului.
 
Punem suflet in tot ceea ce facem
Aveti o idee interesanta care nu va da pace? Contactati un reprezentant din partea firmei noastre si transpuneti ideea in realitate. 
 

Masa de cafea aurie cu blat de sticla sablata - MARCIP TECH

Masuta de cafea aurie, cu blat de sticla sablata, ofera un aspect profesional important incaperii si afacerii tale, fiind potrivita oricarui stil de design interior. Estetic, aceasta masuta este atent lucrata, cu grija fata de detaliile care, deseori, fac diferenta. Arhitectura curajoasa, original, dar si design-ul minimalist si superb, transforma aceasta masa in mai mult decat un obiect practic de mobilier: o importanta piesa de decor, de nelipsit dintr-o incapere primitoare si de neuitat.


Punem suflet in tot ceea ce facem, indiferent de cat de mic sau maret este proiectul. Iubim ceea ce facem si iubim povestile frumoase, iar din aceste motive ne angajam sa le oferim clientilor care ne aleg nu doar obiecte de mobilier, ci experiente artistice in sine. Fara a compromite totusi utilitatea practica a ceea ce oferim, ne asiguram ca fiecare produs este un liant intre noi, tine si frumusetea locului in care acesta va ajunge. Uitandu-te la el, iti vei aminti ca ai facut cea mai potrivita si buna alegere, bucurandu-te la maximum de efectul scontat al produsului ales!


Ne plac oamenii care stiu ce vor, care stiu incotro se indreapta si care pun pret pe modul in care arata afacerea si casa lor! Stim cat de important este ca totul sa fie perfect, sa fie exact asa cum de la bun inceput ti-ai propus. Tocmai de aceea, ne angajam in misiunea profesionala de a-ti fi alaturi atunci cand ai nevoie de produse de calitate, de obiecte de mobilier cu personalitate, dar si suflet! Punand pret pe valorile estetice ale unui obiect de mobilier, pui pret pe insusi sufletul casei sau afacerii tale!


Specificatii:


- Materiale: Metal  vopsit in camp electrostatic  auriu, avand picioarele  reglabile pe verticala.

- Blatul din sticla este detasabil, fiind fixat intr-o rama din tabla perforata.

- Dimensiuni: diametru blat 46xH-45 cm

Masuta metalica - MARCIP TECH

Aceasta masuta metalica este o piesa de mobilier moderna si versatila. Asigura o atmosfera contemporana, cu iz industrial, in orice incapere. Construita dintr-o structura rezistenta (metal), sau din otel, aluminiu si alte aliaje metalice durabile, masuta este stabila si rezistenta. Forma rotunda ii permite sa fie adaptata la diferite tipuri de spatii, flexibil de manevrat atunci cand doresti sa faci o mica schimbare in decorul dintr-o incapere. Datorita design-ului, aceasta se potriveste atat in locuinte proprii, cat si in cafenele sau restaurante, ca parte a unui decor original, de vis.


Realizata in intregime din metal, masa adauga un aspect modern incaperii, fiind realizata si cu foarte mare atentie la detalii – detaliile sunt cele care fac diferenta. Cu aspect atractiv, durabil, rezistent, masa este vopsita in negru, cu finisaje texturate si o arhitectura autentica a picioarelor de sustinere. De asemenea, dupa dorinte, aceasta poate fi vopsita in mai multe culori, putand fi adaugate si modele unice, speciale. Masutele metalice pot fi intrebuintate in diferite scopuri si, de fapt, nu exista nicio restrictie: de la masute de cafea, pana la mese de decor in sufragerie sau in living, spatii pe care sa asezi o frumoasa vaza cu flori sau un alt decor special.


Usor de intretinut si curatat


Datorita materialului metalic, sunt usor de intretinut si curatat. Suprafata metalica poate fi usor stearsa folosind un servetel umed sau un produs de curatare specific, ceea ce va mentine astfel aspectul sau stralucitor si calitativ. Asociate cu un aspect contemporan, industrial, masutele de acest gen sunt populare in special in decorul modern si urban, creand o atmosfera sofisticata si proaspata in orice incapere. Aspectul versatil le permite sa fie combinate armonios cu alte tipuri de materiale, cum ar fi lemnul sau sticla, pentru a crea un contrast placut, armonios, echilibrat, ce va atrage atentia si aprecierile oricui iti trece pragul.


Nimic nu este mai important decat sa-ti transformi incaperea sau afacerea in ceea ce mereu ai visat. Alege sa nu faci compromisuri cand vine vorba de decor – fie ca vorbim despre locuinta ta, fie ca vorbim despre afacerea ta –, deoarece decorul reprezinta „o carte de vizita” pentru un anumit local sau o incapere. Daca decorul este pe placul cuiva, cu siguranta va reveni si, pe de alta parte, cu siguranta va recomanda locul respectiv altcuiva. Din acest motiv, alege sa atragi, sa surprinzi si sa creezi o poveste folosind decorul potrivit. Iti oferim ocazia de a-ti alege ceva exact pe gustul tau, in conformitate cu asteptarile tale, pentru a nu da niciodata gres!


Specificatii:


- Materiale: Metal  vopsit in camp electrostatic  negru, avand picioarele  triunghiulare reglabile pe verticala.

- Blatul metalic, are rama din tabla perforata, vopsit in camp electrostatic  negru.

- Dimensiuni: diametru blat 46x H-45 cm


Masa din metal pentru cafea - MT-10

Aceasta masa pentru cafea a fost realizata de echipa noastra din dorinta de a avea unicitatea lucrului bine facut.

S-a pastrat la toate imbinarile frumusetea metalului topit prin sudura pentru a fi vizibil modul de lucru, fiecare piesa a acestei mese a fost asezata cu grija pentru a ilustra unicitatea produsului.

Cromatica aleasa cu grija si aplicata manual duce aceasta masa spre arta. Ne apartine maiestria de a impleti metalul, culoarea si utilitatea produsului final.

Aceasta masa  este protejata antioxidare cu lac transparent aplicat in camp electrostatic.

Design si executie: MT Industrial Design


Specificatii:


Tip articol: Masa din metal pentru cafea MT-10

Culoare: multicolor

Material: metal vopsit in camp electrostatic

Dimensiuni: lungime: 66 cm / latime: 66 cm / inaltime: 47 cm

Greutate: 13 kg


Masa cu structura metalica si blat din lemn pentru cafenea sau bar - MARCIP TECH

Masa bar cu structura metalica si blat din lemn de cires cu doua scaune


Atunci cand vine vorba de amenajarea unui colt de relaxare sau de servire a bauturilor intr-un spatiu restrans, o masa bar reprezinta o solutie practica si stilata. In acest context, masa bar cu o structura metalica solida si un blat din lemn de cires, insotita de doua scaune, imbina functionalitatea si designul elegant intr-un mod remarcabil.

Structura metalica robusta a mesei bar confera stabilitate si durabilitate. Realizata dintr-un metal de calitate superioara, aceasta rezista in timp si poate face fata utilizarii intense de zi cu zi. Fiecare element al structurii este finisat cu precizie, asigurandu-se ca piesa este atat rezistenta, cat si placuta din punct de vedere estetic.


Blat din lemn de cires


Blatul mesei bar este confectionat din lemn de cires, adaugand un element natural si calduros in designul sau. Lemnul de cires, cu nuante sale caracteristice de maro rosiatic, aduce o nota de eleganta si rafinament. Finisajul atent aplicat confera blatului un aspect neted si stralucitor, sporindu-i frumusetea si rezistenta fata de uzura zilnica.


Dimensiunile mesei bar sunt optimizate pentru a se potrivi in spatii restranse, facand-o ideala pentru apartamente, bucatarii, zone de divertisment. Designul sau compact permite amplasarea in orice colt al camerei, economisind spatiu pretios. Doua scaune insotesc aceasta masa, completand aspectul si functionalitatea sa. Scaunele sunt realizate cu aceeasi atentie la detalii si aceeasi pasiune, precum masa. Structura metalica rezistenta si suportul din lemn asigura confortul pe termen lung. Scaunele pot fi acoperite cu un material textil moale si durabil, pentru a adauga un plus de confort.


Design polivalent


Masa are un design polivalent si se potriveste perfect intr-o varietate de stiluri de design interior. Indiferent daca spatiul tau este modern, industrial sau rustic, aceasta piesa se integreaza cu usurinta si adauga un plus de eleganta. Poti alege sa o amplasezi intr-o bucatarie deschisa, intr-un colt al livingului sau intr-un bar propriu-zis, creand un spatiu special destinat socializarii si relaxarii, care va atrage atentia oricarei persoane care iti trece pragul.


Aceasta masa bar este o alegere ideala pentru cei care doresc sa combine functionalitatea cu designul elegant. Cu o structura metalica solida, un blat din lemn de cires si scaune confortabile, aceasta masa adauga un farmec aparte si rafinament in orice spatiu. Indiferent daca te bucuri de o cina intima sau de o conversatie relaxanta cu prietenii, indiferent daca o amplasezi in barul pe care il detii sau intr-o cafenea, aceasta masa devine, in sine, o destinatie a persoanelor care vor sa petreaca timp de calitate alaturi de cei dragi.


Specificatii:


Masa:
Materiale:

- Metal  vopsit in camp electrostatic  negru mat si picioarele mesei cu lac transparent.

- Blat din lemn de cires acoperit cu lac.

- Dimensiuni: diametru blat 72 x grosime 4, deschidere jos 52×52 , inaltime 111 cm.


Scaun:

Materiale:

- Metal  vopsit in camp electrostatic  cu lac transparent.

- Blat din lemn de cires acoperit cu lac.

- Dimensiuni: diametru blat 31 x grosime 4, deschidere jos 31×31, inaltime 79 cm.


Masa rustica dintr-un butoi de lemn, pentu cafenele/baruri - MARCIP TECH

Masa si scaune din butoi de lemn de stejar


O piesa de mobilier rustica, distinctiva, care imbina functionalitatea cu un aspect autentic, insa deosebit de atractiv si placut ochiului. Aceasta masa cu scaune din butoiu de lemn reprezinta o piesa care pur si simplu va atrage privirile si complimentele oricui. Blatul mesei este realizat dintr-un butoi de lemn autentic, adaptat si transformat intr-un blat. Acesta pastreaza atat forma, cat si aspectul butoiului, adaugand un element rustic si inconfundabil in designul mesei. Fara niciun dubiu, aceasta piesa nu trebuie sa lipseasca din colectia cuiva care iubeste originalitatea si care apreciaza atentia la detalii, deoarece stie ca acestea fac diferenta.


Aspect natural


Datorita dimensiunilor, masa este ideala pentru spatiile mai mici si, de asemenea, poate gazdui in jur un numar relativ mare de persoane. Butoiul de lemn inca pastreaza aspectul sau natural, dar este slefuit si tratat pentru a-i evidentia frumusetea si textura. S-a aplicat si un strat care are rol de protectie, pentru a finisa si sustine durabilitatea pe o perioada lunga de timp a aspectului sau autentic, industrial si vintage. Scaunele sunt realizate, de asemenea, din butoaie de lemn ce au fost adaptate si au un design corespunzator cu masa. Acestea nu au spatar, deoarece coatele pot fi sprijinite pe blatul mesei, pentru a asigura o pozitie confortabila in functie de inaltime.


Spatiu de depozitare incorporat in butoi


Pe scaune pot fi asezate si perne moi, pentru a oferi un plus de confort atunci cand sunt folosite. Deoarece butoaiele de lemn sunt elemente solide, robuste, scaunele ofera o stabilitate deosebit de buna si pot sustine greutati considerabile, fiind rezistente. Un alt element special al acestei mese este spatiul de depozitare incorporat in butoi, care poate fi folosit pentru a pastra obiecte de dimensiuni mari sau mici. Datorita constructiei, masa poate fi usor de mutat in diferite locuri si iti ofera flexibilitate in organizarea periodica a spatiului.


Estetica rustica, aspectul de lemn brut si texturat, design-ul autentic, special gandit pentru a fi parte integranta din orice tip de decor, pentru orice tip de casa, transforma totul intr-o adevarata opera de arta. Acest mobilier poate fi integrat in diferite stiluri de design interior, cum ar fi cel industrial, cel rustic sau eclectic, in fiecare adaugand un element autentic, modern si original. Nu este doar o piesa de mobilier deosebit de practica si functionala, ci si un element de design remarcabil, care poate crea o atmosfera primitoare, calda si autentica in casa ta. Se potriveste la fel de bine si in cafenele sau restaurante, fiind parte a unui decor care atrage si surprinde.


Specificatii:


Masa:

- Materiale: Lemn de stejar vechi, dintr-un butoi folosit la pastrarea vinului – plus metal.

- Dimensiuni: diametru blat 90 x H-111 cm


Scaun:

- Materiale: Lemn de stejar vechi, dintr-un butoi folosit la pastrarea vinului  – plus metal.

- Dimensiuni: diametru blat 30 x H-78 cm


Masa din doage, pentru cafenea/bar - MARCIP TECH

Masa bar si scune din doage


Avem pentru voi o masa bar din doage cu scaune pentru o atmosfera vintage, la lumină difuza, unde povestile curg ca in vremurile de odinioara.


Restaurantul, cafeneaua, terasa sau barul dumneavoastra va arata exact asa cum va doriti intr-un timp destul de scurt. Punem suflet in fiecare obiect de mobilier realizat de noi si promitem sa satisfacem si cele mai pretentioase gusturi. Cream obiecte lucrate manual care arata deosebit, sunt unice si vor fi alaturi de dumneavoastră pentru mult timp.


Specificatii:


- Materiale: Metal  vopsit in camp electrostatic  argintiu.

- Blaturile si picioarele sunt din doage vechi de butoi,  lemn masiv esenta stejar, acoperit cu lac.

- Dimensiuni masa: diametru blat 70 cm x diagonala intre picioare jos  49 cmxH103 cm

- Dimensiuni scaun: diametru blat 30 cm x diagonala intre picioare jos  34 cmxH70 cm

2 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Masute de cafea in stil industrial pentru amenajari si design de interior MARCIP TECH
Contactează MARCIP TECH și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.