6930
Storuri venetiene VIP
Contactează furnizorul

Renuntati la draperiile de altadata ! Fiti pe gustul zilei, decorandu-va ferestrele cu un stor venetian VIP.

 

In fata armoniei de culori oferite (peste 150) si a lamelelor de diferite dimensiuni (16 si 25 mm), singura dificultate va fi cea de a alege ...Fiti sigur ca gusturile dumneavoastra sunt si ale noastre, si ca VIP se potriveste oricarui interior. Vi-l doriti elegant, vom adapta aceasta dorinta dupa posibilitatile dumneavoastra.


Storuri venetiene VIP

Storurile VIP va vor oferi atmosfera mult visata: pasiune, emotie, calm ...Lurmina stralucitoare afara, totul in nuante de culoare inauntru ... Pastrati intimitatea interiorului dumneavoastra. Storul VIP reprezinta un obiect decorativ ce isi va pune amprenta pe ceea ce inseamna acasa.


Calitatea deosebita a tuturor elementelor ce il compun, fabricarea sa minutioasa supravegheata indeaproape de catre specialistii nostri, vor face ca storul dumneavoastra sa dureze multi ani. Soliditatea materiilor folosite permite mentinerea intacta in timpa culorilor, chiar in contact permanent cu lumina si caldura!


Avantajele storurilor venetiene

  • - Foarte economice

- Se potrivesc ferestrelor de orice dimensiune
- Blocheaza ultravioletele si caldura
- Garantie impotriva coroziunii
- Sunt durabile si robuste
- Varietate mare de culori si stiluri
- Acorda casei tale aspectul dorit

Componente ale acestui produs
268
Bara superioara 16 si 25mm
- Bara superioara, ale carei dimensiuni sunt de 27mm latime pentru o inaltime de 20,5mm sau de 20mm latime pentru o inaltime de 19,6mm, este din otel galvanizat, cu dublu strat de vopsea. Uscarea este realizata in cuptor. Are aceeasi culoare cu lamelele sau nuante apropiate, exceptie facand comenzile speciale.Extremitatile sunt prevazute cu capace din plastic, colorate, asortate culorii barei.Mecanismul plasat in bara este compus din tambururi turnate, introduse pe o axa de orientare din otel galvanizat. Pe aceste elemente sunt fixate scaritele, care trec printr-o piesa turnata, astfel incat sa se evite orice deteriorare.
269
Bara inferioara 16mm
- Bara inferioara este, de asemenea, din otel galvanizat si supusa aceluiasi tratament ca si bara superioara. Dimensiunile sunt de 25 sau 18mm latime pentru o inaltime de 5,5mm.
270
Scarita 16 si 25mm
- Scaritele care sustin lamelele sunt din poliester de 22/28 pentru lamelele de 25mm sau de 12,5/18 pentru lamelele de 16mm, asigurand astfel o inchidere de 85%. 
271
Sfoara
- Sforile de ridicare a storului sunt, de asemenea, din poliester si au diametrul de 1,4 mm.
272
Tija de orientare
- Tija de orientare a lamelelor este din policarbonat incasabil, cu profil hexagonal, avand o terminatie de aceeasi culoare ca si storul.
273
Frana
- Frana este autoblocanta, compusa dintr-o rola lisa, fixa, din bronz si o rola canelata mobila, de asemenea din bronz, care blocheaza storul la inaltimea dorita. Sistemul acesta de frana este situat intr-o piesa turnata, inchisa de un grilaj din inox 306, care impiedica sforile sa se incurce.
274
Orientator
- Orientatorul este din policarbonat si permite orientarea storului in pozitia dorita. -Corzile pentru ghid (fixare la partea inferioara a storului) pot fi din otel sau poliester si au un diametru de 1,4mm. -Diversele componente metalice sunt garantate 5 ani impotriva coroziunii.

Gamă de produse de la
VENISE INTERNATIONAL PRODUCTION