Betonul brut da acestei case un iz industrial
Dorindu-si prin acest proiect sa sarbatoreasca forma si structura, cei doi au s-au folosit de beton si de blocheti, acestea fiind cele mai populare materiale de constructii din Israel. Pasiunea pentru materialele de provenienta locala i-a determinat pe cei doi arhitecti sa pastreze varianta bruta, nefinisata, a materialelor, specificand dezamagirea pe care o resimt atunci cand vad betonul si blochetii complet acoperite, in cadrul altor proiecte.
La interior, camera de zi se deschide catre curte prin intermediul vitrajelor, iar betonul brut contrasteaza placut cu negrul intalnit la grinzile din metal si la biblioteca incastrata. Tavanul din beton aparent se remarca deasupra living-ului, in vreme ce niste ferestre inguste din dreptul tavanului ofera o perspectiva constanta catre cer. Locul de luat masa se regaseste in continuarea zonei de zi, iar masa si scaunele sunt incadrate in design-ul cu tenta industriala de un candelabru sculptural.
In spatele camerei de zi si locului de luat masa se afla bucataria. Dulapurile din lemn, fara manere din metal, pastreaza in bucatarie acelasi concept modern si liniar, in vreme ce insula din bucatarie cu scaune ofera un spatiu relaxat pentru conversatie, luat masa etc.
Holul se pastreaza luminos cu ajutorul unui luminator ce, asemeni ferestrelor inguste din living, asigura perspective catre cer. Dormitorul matrimonial se remarca prin zonificarea deosebita: zona unde se poate lua loc este separata de pat printr-un zid de compartimentare realizat din blocheti. Baia principala se bazeaza pe contrastul dintre alb si negru, peretii remarcandu-se prin placile mici si dreptunghiulare de faianta alba, amintind inca o data de industrial.