Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum sa folosim spatiul de pe podestul scarilor

Cum sa folosim spatiul de pe podestul scarilor

Scarile prin conformarea lor ajung sa ocupe un spatiu important in casa si daca suprafetele pe care le aveti la dispozitie nu sunt dintre cele mai generoase, fiecare metru patrat conteaza. De aceea am putea considera ca podestul unei scari este un spatiu care merita folosit la maxim. Iata cateva idei pe care le puteti pune in practica cu usurinta. Cele mai multe dintre ele vizeaza cresterea suprafetelor de depozitare care se pare ca nu sunt niciodata suficiente.

 

 

 

Mai multe informatii gasiti la www.apartmenttherapy.com.

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.