Cum sa-ti faci living room-ul mai special cu ajutorul unui covor clasic
Multa vreme ne-am ferit sa plasam un covor clasic in living room sau sufragerie de teama sa nu para un spatiu demodat si incarcat. Dar, daca in asociere cu mobila greoaie si monumentala a anilor '70 si '80, covoarele clasice incarcau spatiul si mai tare, astazi nu mai este cazul.
Incepand cu anii 2000 preferintele in materie de mobilier s-au indreptat spre volumele simple, functionale si minimaliste. La fel, preferam culori neutre pentru pereti si pentru alte finisaje. Casele noastre au devenit aerisite, luminoase si mai chic ca niciodata.
Si chiar acest minimalism si functionalism este motivul pentru care un covor clasic este alegerea perfecta pentru incaperea in care iti petreci cel mai mult timp.
Ce argumente avem?
1) Un covor cu un design echilibrat uneste toate detaliile disparate ce formeaza camera. Face legatura intre tabloul de pe perete si vaza cu flori de langa geam. 2) Un covor traditional creaza un contrast original cu mobila simpla, in culori inchise sau alba. Camera capata un aspect chic si carismatic. 3) Un covor clasic va "incalzi" podelele din lemn sau cele nefinisate, din ciment. Un covor clasic peste o podea ultramoderna va conferi spatiului mai multa caldura si gratie. 4) Covorul clasic intr-o incapere predominant alba va fi pata de culoare de care este nevoie pentru ca acel spatiu sa nu fie atat de steril si sa nu arate ca de spital. 5) Covorul clasic intr-o incapere foarte spatioasa o va face sa nu para atat de goala, fara sa o incarce inutil. Un covor in culorile potrivite va pune in valoare tavanul inalt sau ferestrele largi.
Obiectul este ascuns