Satele si comunele Romaniei au nevoie de noi!
Pe harta administrativa a Romaniei sunt astazi 42 judete, 268 municipii si orase si 2686 comune (cca. 15.700 localitati rurale). In prezent, in rural, doar 17% (2647 localitati) dispun de sisteme centralizate de distributie a apei potabile si doar 2.4% (adica 378 localitati) dispun de canalizare si epurare a apelor uzate.
Prin apa potabila se intelege apa destinata consumului uman. Poate fi orice tip de apa in stare naturala sau dupa tratare, folosita pentru baut, la prepararea hranei ori pentru alte scopuri casnice, indiferent de originea ei si modul de furnizare (retea distributie, rezervor etc). Apele uzate reprezinta apele folosite in procese industriale de productie sau in gospodariile populatiei, poluate cu diferite substante, evacuate prin intermediul sistemului de canalizare in receptori naturali (rauri, lacuri, mari) sau pe diferite terenuri, cu sau fara epurare prealabila. *Sursa: www.wikipedia.roCare este diferenta intre apa potabila si apa uzata?
Iata doar cateva dintre sistemele moderne oferite de 1st Criber consiliilor locale si proprietarilor de resedinte sau case de vacanta din mediul rural:
Pentru detalii despre gama noastra completa de sisteme de epurare si stocare ape, discuta cu specialistii nostri. Avem raspunsuri pentru toate intrebarile tale.
1st Criber - Prima Optiune pentru informatii corecte