scris de
Cleo la data 28 Feb 2013, 15:15 soluţie
Nu are minim 3 metri latime, are cam patru jumatate pe doi si este unul dintre putinele din bloc ramase neinchise.
Nu m-am mutat de mult in acest nou apartament, insa nu am de gand sa inchid balconul. Vreau sa-l reamenajez ca spatiu deschis si sa am si plante pe verticala, si o masuta patrata, plianta, de jumatate de metru latime cu scaune tot pliante.
M-am gandit mai bine, desi lemnul e placut estetic si calduros, cred ca voi opta totusi pentru ceva gen piatra naturala, gresie cel mai probabil pentru a-l placa in urmatoarele doua luni.
scris de
alexp la data 28 Feb 2013, 15:25 soluţie
Placarea cu gresie e o solutie, mai ales daca-l lasati deschis, ca sa reziste la intemperii. In ce priveste dimensiunile, sunt cele standard si ma indoiesc ca veti putea obtine ceea ce va doriti (e cam inconfortabil sa te intinzi in 2 metri...).
De ce nu incerci placare cu granit pentru balcon, Cleo? Piatra naturala nu are moarte pentru orice tine de exterior si granitul e celebru pentru duritate, e al doilea dupa diamant. Iar la suprafata asta chiar nu e mare diferenta de pret.
scris de
Cleo la data 28 Feb 2013, 15:44 soluţie
Da, e o idee si granitul dar eu si sotul vrem sa placam si peretele spre interior pana la geam, sa zidim si balustrada si sa placam pe interior si aici si sa punem mai multe accesorii. Pretul poate sa ajunga chiar mare daca nu suntem atenti, ne facem intai un buget si apoi mai vedem. Multumesc de idei.