Scris la data: 18 Jun 2021, 10:10
Mai intai nu ne spui cat a costat, cum ai facut comparatia cu alimentarea cu gaz, in ce zona locuiesti ca sa stiu ce potential termic exista, nu spui ce fel de PDC este (aer-apa, apa -apa).
Scris la data: 24 May 2021, 09:29
In titlu nu se arata ca este vorba despre energia electrica. Betonul este demult un acumulator de energie termica, orasenii simt asta vara, mai ales! Acest tip de acumulator cuplat cu noul tip de celule fotovoltaice tip film poate rezova o parte din problemele producerii curate de energie electrica.
https://www.esolar.ro/tehnologie-solara-fotovoltaica/panouri-fotovoltaice-thin-film.htmlScris la data: 27 Jun 2020, 19:38
Se cunoaste pericolul urias al incendiilor indiferent de materialele din care sunt construite aceste cladiri. Se iau masuri in plus impotriva acestui pericol? Cum vor reactiona asiguratorii?
Scris la data: 25 May 2018, 20:23
"Frigiderul functioneaza ca o pompa de caldura in regim de racire, extrage caldura din interiorul frigiderului si o transfera aerului din incaperea in care este instalat. Cand functioneaza pe incalzire, pompa de caldura se comporta exact invers, extrage caldura din sursa de caldura (pamant, apa sau aer) si o transfera in interiorul casei." Tehnic, putem privi acest obiect de uz casnic si ca o pompa de caldura care se comporta "invers" de cum ati scris mai sus, adica sta cu usa deschisa in usa casei iar interiorul incaperei se incalzeste cu acel radiator din spatele frigiderului (condensator).