"Cum v-ați simțit la noi?" - despre importanța mobilierului în HoReCa
Cu toate ca termenul de HoReCa a fost deja asimilat de majoritatea romanilor, merita totusi sa facem o explicatie: HoReCa inseamna industria ospitalitatii, adica tot ceea ce tine de hoteluri, restaurante si catering. Pentru toti cei care am fost cel putin o data calatori si turisti, HoReCa inseamna mai mult decat localurile in care ne luam cafeaua de dimineata sau masa de pranz; HoReCa este o parte esentiala a oricarei calatorii, fie ea de afaceri sau de timp liber. Contribuie foarte mult la experienta totala a calatoriei in toate aspectele, de la mobilier si pana la serviciile oferite.
Si pentru ca tot am mentionat mobilierul, te invitam sa raspunzi la o intrebare: ce ai face daca, de exemplu, ai descoperi restaurantul care serveste mancarea ta preferata, gatita foarte bine, intr-o locatie anume dar mobilierul la care iei loc este foarte inconfortabil? Mai mult, nu ar exista nici optiunea de a lua mancarea la pachet – fie te asezi la masa si pe scaunul de unde iti vei dori imediat sa te ridici, fie iesi pe usa si alegi sa mananci in alta parte. Stim ca e greu de zis, dar ideea principala subliniaza importanta majora pe care mobilierul o are in orice business HoReCa.
Chiar daca designul unei locatii este deosebit de calduros si primitor, daca starea de confort nu se transmite mai departe catre clienti (cel mai practic exemplu fiind cel al mobilierului), atunci apar problemele. Dar lucrurile se pot face foarte bine, daca nu chiar excelent: cei de la SENSIO si-au propus sa dea un sens real mobilarii HoReCa, astfel incat starea de bine sa ajunga intai la antreprenor si apoi sa se transmita catre clientii finali. Il putem numi un cerc al starii de bine, un “what goes around comes around” dar de data aceasta doar cu conotatii pozitive.
Starile de bine si de confort apar atunci cand nevoile tuturor partilor implicate sunt satisfacute. Cu SENSIO, ideile, chiar visele, antreprenorilor prind contur, forma si se materializeaza in corpuri de mobilier cu personalitate, care dau viata spatiilor HoReca si le imprima un caracter unic. Apoi, clientii consuma mai mult decat delicii gastronomice sau bauturi fine, mai mult decat odihna in camerele de hotel; clientii consuma chiar atmosfera pe care localurile o degaja. Acolo unde exista, starea de bine se transmite usor, asa ca de ce nu te-ai concentra ca lucrurile sa iasa exact asa cum trebuie?
Mobilierul in HoReCa poate insemna, pana la urma, fie o cale catre succes, fie o cale catre esec. Amenajarile spatiilor publice din acest sector sunt la fel de importante ca serviciile pe care acestea le ofera. Mobilierul si decorul ales ajung de multe ori sa faca diferenta atat in ceea ce priveste clientela, cat si in ceea ce priveste preturile. Posibil sa fi vazut pana acum localuri care, desi nu sunt nou deschise, raman mereu aproape goale. Clientii nu sunt atrasi sa le calce pragul, iar motivul poate fi lipsa unei povesti, lipsa factorului deosebit care sa starneasca curiozitatea si in acelasi timp sa genereze confort.
Te lasam sa te convingi de importanta mobilarii HoReCa privind la cateva fotografii ale proiectelor SENSIO, cu amenajari distincte, care parca iti vorbesc despre starea de bine pe care o vei avea inauntru:
Iar la final, te invitam sa descoperi si ultimele proiecte importante SENSIO din 2017:
- MAIZE farm to table
- Joseph by Joseph Hadad
- Japanos
- CAJU
- 1 Minute-Sanador
- BITTERSTRAWBERRY
- Terasa Excelsior Craiova
- Palmiye cakes & cookies
- Octopus Eat Greek
- Crama Rasova
- NUBA Cafe
Pentru mai multe detalii despre acestea, viziteaza: https://www.facebook.com/SensioMobili/.
Obiectul este ascuns