PRIA FIRE SAFETY are loc la București, pe 2 aprilie 2024
A 12-a ediție a conferinței PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS CONFERENCE 2024 are loc pe 2 aprilie 2024.
BUSINESSCOMPANIICOMUNICATE DE PRESĂENERGIEEVENIMENTE NISSA este partener al PRIA Fire Safety of Buildings, în 2 aprilie 2024.
PRIAevents, alături de partenerii săi: Prysmian România, ROCKWOOL Romania, Knauf Insulation Romania, Europlastic, GRUP MENATWORK Romania, ISentinel, Romania Green Building Council, Ordinul Arhitecților din România, Ordinul Arhitecților din România Filiala București, ASOCIAȚIA Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri, Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania – AIIR, ASRO – Organismul Național de Standardizare din România, Ordinul Auditorilor Energetici din Romania – OAER, PPTT-Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă, FPSC-FEDERATIA PATRONATELOR SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII ROMANIA, Quadratum Architecture, NISSA, Consiglieri, Micri, EFdeN, TeraGlass, Coneco, vă invită la ediția a 12-a a conferinței PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS CONFERENCE 2024,
Ca noutate, normativul tehnic privind securitatea la incendiu a construcțiilor a fost actualizat de curând. Trebuie să știm ce prevede și cum se va aplica!
Haideți să dezbatem împreună despre cum putem aplica toate aceste shimbări și despre cum este mai bine să le implementăm în legislația noastră, dar și să descoperi care sunt cele mai bune materiale de construcții, sisteme și proiecte performante la foc și eficiente energetic!
Reprezintă reuniunea anuală a reprezentanților din partea autorităților alături de experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații și producători materiale construcții, sisteme, companii din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanturi de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietari, reprezentanți ai Parlamentului și Senatului, arhitecți, investitori, asigurători, bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.
Eficienţa energetică a clădirilor devine o necesitate în Europa, pentru a reduce facturile la încălzire şi răcire a imobilelor, pentru confort și mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc încălzirea globală. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeană au nevoie de eficientizare energetică și trebuie luate măsurile necesare pentru creşterea siguranţei la incendiu.
Experții (inter)naționali prezintă cele mai recente evoluții și perspective ale cercetărilor recente în domeniul securității la incendiu și combaterii incendiilor.
Expunere si prezentari:
Cabluri, materiale de construcții și finisaje performante la foc, produse de iluminat /
programe si produse pentru eficiență energetică/ Legislație/ Colaborarea dintre proiectanți/dezvoltatori/constructori și furnizorii de materiale
Agenda:
9,30 – 12,45 – NETWORKING & EXPOZITIE/SESIUNE INTERACTIVĂ:
MODIFICĂRI ale REGLEMENTĂRILOR PRIVIND de SECURITATEA LA INCENDIU și EFICIENȚA ENERGETICĂ a construcțiilor în România / Care sunt noile trend-uri pe piața materialelor?
Teme:
o Modificări la legislația privind securitatea la incendiu în România. Discuții împreună cu reprezentanți ai Statului alături de asociații, companii și societatea civilă pentru a face aceste schimbări? Normativul de siguranță la foc P118/1, P118/2 si P118/3 – cum arată varianta actualizată de curand? cum o aplicăm?
o Importanța alegerii cablurilor rezistente la incendiu, a materialelor de construcții, a ferestrelor, materialelor termoizolante, a gips-cartonului, a ferestrelor și a altor materiale?
o Eficiența energetică a clădirilor – status România 2024 și anii următori. Cum pot ajuta companiile energetice? Dar Statul?
o Studii de caz și soluțiile constructorilor și ale companiilor cu materiale de construcții din România pentru securitatea la foc a spitalelor, muzeelor, școlilor, clădirilor de birouri, parcurilor industriale, școlilor, lanțurilor de magazine, depozitelor, instituțiilor publice?
o Sustenabilitate și reducerea amprentei de carbon
o Materiale de construcții, materiale pentru fațade, sisteme, cabluri, alarme – cele mai noi tendințe!
o Colaborarea dintre arhitecți, dezvoltatori, constructori, consultanți, proiectanți, asiguratori și furnizorii de materiale de construcții, cabluri și alte materiale în fața provocărilor privind securitatea la foc și eficiența energetică?
o Rolul arhitecților, asiguratorilor, al automatizărilor și al materialelor pe care le folosim?
o Importanța structurilor în contextul actual
o Instalațiile și rolul acestora privind securitatea la foc și eficiența energetică a clădirilor
o Concluziile întâlnirii
12,45 – 13,15 – Q&A
13,15 – 14,00 – Networking lunch
PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS reprezintă reuniunea companiilor, specialiștilor și autorităților implicate în sectorul construcțiilor și al domeniilor conexe lui în Romania.
În cadrul conferinței PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS veți beneficia de aflarea noutăților legislative, de analize la un nivel înalt și de studii de caz.
Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.
Stabiliți contacte și încheiați parteneriate
Abordați subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm împreună legislația.
Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România, Republica Moldova și Bulgaria.
Pentru înregistrarea la eveniment vă rugăm să trimiteti un email la office@priaevents.ro si noi va vom trimite formularul de inregistrare sau completati formularul online aici.
Mai multe detalii veți găsi pe www.priaevents.ro.