Scris la data: 26 Jun 2015, 13:11
Precizez de la inceput ca nu sunt si nici nu am fost angajat al Gerard si nici nu vand sau montez invelitori. Am lucrat si lucrez in domeniul constructiilor si al materialelor de constructii.
Asa ca pot fi obiectiv si credibil in ce o sa spun. Imi place foarte mult sistemul de prindere la tabla Gerard. Prinderea orizontala ii da o rezistenta foarte buna la vant.
Am ramas surprins si incantat de rezistenta acoperirii, testata de mine pe un santier: acoperirea nu s-a desprins deloc de pe o bucata de tabla lovita fara mila cu ciocanul.
Dupa mine, e cel mai bun sistem de invelitoare. Exista ceva similar de la Dekra si cei de la Gerard pot sa explice cel mai bine diferentele.
Scris la data: 18 May 2015, 12:22
Apreciez ca ati postat direct preturile. Arata respect fata de clienti, economisindu-le timpul. Succes!
Scris la data: 15 Sep 2014, 08:58
multumesc pentru raspuns.
Scris la data: 11 Sep 2014, 13:49
Mariseal 420, de exemplu, se poate aplica si peste membrana bituminoasa existenta sau doar pe beton sau similar?
Scris la data: 14 Jul 2014, 19:03
Buna ziua,
O vopsea termoexpandabila ar creste, in functie de grosime, rezistenta la foc cu 30 la 90 minute, poate mai mult. Expandarea se declanseaza doar in contact cu focul. Cred ca, din punct de vedere tehnic, este evident la ce ar folosi. chiar sunt curios daca veti analiza aceasta posibilitate si la ce concluzie veti ajunge.
Scris la data: 11 Jul 2014, 17:22
felicitari si pentru spatiulconstruit.ro ca a reflectat acest eveniment. Cele peste 80000 ore de munca ale tinerilor studenti VOLUNTARI (!) romani merita aceasta recunoastere.
Scris la data: 09 Jul 2014, 13:41
As sugera vopsirea cortinelor cu vopsea termoexpandabila pe fata expusa la foc.
Scris la data: 09 Jul 2014, 13:35
Ar fi bine sa dati informatia completa si in consecinta, corecta. Casa Resso a avut cel mai mare punctaj la Arhitectura. Pana acum, cel mai mare punctaj si cele mai mari sanse de a castiga concursul la general il/le are proiectul japonezilor, Renai House.
E bine sa mentionam si participarea Romaniei, cu un proiect foarte interesant, EFdeN, foarte (poate prea) ambitios, care daca ar fi reusit sa fie terminat in cele mai bune conditii, ar fi avut un cuvant greu de spus. Chiar si asa, munca si efortul celor 70 de studenti voluntari romani sunt demne de respect si admiratie.