Scris la data: 05 Feb 2013, 15:12
Proiectul acestei case neobisnuite apartine biroului de arhitectura ArchStudio Vega. Mai multe informatii despre aceasta "casa" gasiti in linkul atasat.
Scris la data: 05 Feb 2013, 15:04
Da, invelitoarea este realizata special cu paie din trestie din care pasarile sa isi poata "construi" cuiburi, aceasta a fost intentia arhitectilor care au proiectat acoperisul. Am corectat, nu era vorba de o curte exterioara ci bineinteles de o curte interioara - multumim pentru observatie!
Scris la data: 05 Feb 2013, 14:49
Buna ziua,
Acestea sunt toate pozele care se regasesc si pe site-ul arhitectilor care au proiectat acest imobil. Cladirea are un spa in aer liber, un jacuzzi si o sauna cu dus asa cum puteti vedea in galeria foto, fara o baie traditionala. Mai multe detalii despre acest proiect gasiti pe site-ul biroului de arhitectura PATH. (accesati linkul atasat mai jos)
Scris la data: 05 Feb 2013, 14:38
Trafeltii cu model pot fi achizitionati de pe magazinul online etsy.com. Va rog sa accesati linkul de mai jos pentru a ajunge in magazinul online unde gasiti si preturile acestora.
Scris la data: 05 Feb 2013, 10:23
Buna ziua,
Acesti trafelti cu model sunt creati de cei de la Painted House si pot fi achizitionati de pe magazinul online etsy.com. Va rog sa accesati linkul de mai jos pentru a ajunge in magazinul online.
Scris la data: 05 Dec 2012, 16:38
Becurile sunt realizate integral din plastic folosind o tehnologie numita field-induced polymer electroluminescent (FIPEL). Tehnologia FIPEL presupune circularea unui curent electric printr-un tip de polimer cu proprietati electroconductoare, capabil sa converteasca energia primita in lumina vizibila. Becurile au in componenta trei straturi de plastic polimer dopat cu nanotuburi de carbon, intercalate cu straturi din material dielectric. La aplicarea unui curent electric, straturile din polimer electro-luminescent emit lumina vizibila. Mai multe informatii in linkul atasat mai jos:
Scris la data: 05 Dec 2012, 16:29
Nu am nimic impotriva brazilor la ghiveci, e probabil cea mai buna alternativa pentru a avea in casa un brad natural. Nu stiu exact ce preturi au dar o sa ma interesez.
Scris la data: 05 Dec 2012, 15:30
@alexp: Esti un norocos sau un optimist. La mine in cartier nu ii ridica ADP-ul, ba chiar am vazut copii care se distreaza dandu-le foc, e un nou joc la moda asta printre copii. Oricum, suntem un neam cu nasul sensibil, asta este clar...
Scris la data: 05 Dec 2012, 15:13
Se recicleaza brazii la noi? Ma indoiesc, anul trecut am vazut pe trotuare (nici macar langa tomberoane) o gramada de brazi aruncati si asta ma indreptateste sa cred ca spiritul asta de sarbatoare, curatenia (spirituala si nu numai) si armonia tin cateva zile (ca orice minune), dupa aceea se revine la aruncat la voia intamplarii. Sunt pentru reciclare, zau! Eu personal nu o sa cumpar spray, dar sunt si oameni care aleg asa ceva, poti sa ii condamni? Le place mirosul de brad asa cum si tie iti place, deci este si asta o optiune. Pentru mine Craciunul nu inseamna numai un miros.
Scris la data: 05 Dec 2012, 14:29
Asteptam sa vedem pozele Alina, sunt tare curioasa cum va arata. Eu nu mai cumpar brad de cativa ani buni si nu pot sa zic ca am suferit din cauza asta, tot crengute am luat si eu anii trecuti. Anul acesta nici crengute nu cred ca voi cumpara, am gasit si eu cateva alternative la bradul clasic de Craciun, alternative care sunt la fel de bune ca si un brad natural. Poate sa miroasa a Craciun in casa si daca miroase cozonacul care se coace in cuptor, sau scortisoara, sau a coaja de portocale, a prajituri. Inteleg ca multi oameni identifica "mirosul" Craciunului cu mirosul bradului dar exista si uleiuri parfumate sau spray-uri care pot sa invaluie casa in miros de brad daca asta e singurul lucru care justifica "transarea" brazilor de sarbatori. Casa se poate decora si ea de Craciun, nu e musai sa avem brad.
Scris la data: 13 Nov 2012, 11:14
Gasiti informatii utile pentru problema dumneavoastra in articolul "Cum remediem smaltul ciobit al cazilor sau chiuvetelor" publicat la sectiunea sfaturi si idei. Accesati linkul de mai jos:
Scris la data: 26 Oct 2012, 14:03
Solutia pentru problema dumneavoastra poate fi incalzirea suprafetei cu sistem de incalzire inglobat in pardoseala de exterior. Un astfel de sistem previne depunerea de gheata si de zapada, usureaza circulatia si curatarea. Avem pe site in sectiunea Know How, un articol din categoria "Cum se face" care trateaza subiectul care va intereseaza si in care veti gasi pasii de urmat pentru instalarea unui astfel de sistem. Accesati linkurile utile de mai jos.
Scris la data: 26 Oct 2012, 14:02
Solutia pentru problema dumneavoastra poate fi incalzirea suprafetei cu sistem de incalzire inglobat in pardoseala de exterior. Un astfel de sistem previne depunerea de gheata si de zapada, usureaza circulatia si curatarea. Avem pe site in sectiunea Know How, un articol din categoria "Cum se face" care trateaza subiectul care va intereseaza si in care veti gasi pasii de urmat pentru instalarea unui astfel de sistem. Accesati linkurile utile de mai jos.
Scris la data: 18 Oct 2012, 12:33
Este adevarat, o draperie groasa sau chiar si o perdea transparenta care acopera caloriferul retine caldura si o parte din montatorii de termopane sustin ca una din cauzele care duce la aparitia condensului pe geamurile aflate deasupra caloriferului este perdeaua lunga. O solutie ar fi ca in sezonul friguros sa feriti draperiile/perdelele seara sau sa cumparati magneti speciali pentru strangerea sau "ridicarea" perdelei (exemplu in imaginea atasata), in felul acesta caloriferul radiaza caldura mai multa in camera fara sa recurgeti la taierea sau schimbarea perdelelor. Gasiti astfel de magneti la raioanele cu accesorii pentru draperii in magazinele de profil.
Scris la data: 31 Aug 2012, 12:07
Multumim pentru observatie, am corectat.
Scris la data: 28 Aug 2012, 11:13
Va puteti abona la newsletter
AICIScris la data: 16 Aug 2012, 09:44
Buna ziua, acest anunt a fost publicat in anul 2007. Va rugam pentru a contacta CDCAS sa trimiteti intrebarile dvs. la
contact@cdcas.ro.
Scris la data: 24 Jul 2012, 17:47
Acesta este prototipul casei solare pe care Echipa PRISPA o va prezenta in septembrie la concursul Solar Decathlon Europe. Casa (prototipul) va fi scoasa la licitatie pe 26 Iulie 2012. Pretul de intrare in licitatie este de 50.000 Euro, desi valoarea estimata a casei este de 125.000 Euro. Mai multe detalii despre proiectul PRISPA
aici.Scris la data: 24 Jul 2012, 10:00
Buna ziua, cartea "Vise despre case" poate fi achizitionata din librariile Carturesti:
click aiciScris la data: 04 Jul 2012, 16:33
Buna ziua, va rog sa folositi butonul
"Cerere de oferta" pentru a solicita informatiile direct companiei Studio Ceramica.
Scris la data: 27 Jun 2012, 12:24
Scris la data: 25 Jun 2012, 10:04
Va multumim pentru sugestii, vom face tot posibilul ca in articolele viitoare sa includem si detaliile pe care ni le sugerati.
Scris la data: 22 Jun 2012, 17:38
Asa cum am scris, lista noastra nu vrea sa excluda nimic din ce ne inconjoara. Avem o serie de minuni in tara. Le vom prezenta si pe aceasta. Multumim de sugestie!
Scris la data: 11 Jun 2012, 10:08
Aveti dreptate, Turin este Torino, am folosit denumirea piemonteza. O zi buna!
Scris la data: 20 Apr 2012, 15:43
Buna ziua, va anuntam ca am publicat un nou articol "Cum se face" despre pavarea aleilor in zone fara canalizare aici:
http://www.spatiulconstruit.ro/cum-se-face/pavarea-aleilor-in-zone-fara-canalizare-object_id=12 . Speram ca aceasta solutie sa va fie utila. O zi buna!
Scris la data: 28 Mar 2012, 13:35
Multumim pentru feedback! Ne bucuram ca reusim sa va facem ziua mai frumoasa si speram ca informatiile si ideile sa va fie utile si acasa!